0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"servisten alınmış ama takılmaya ihtiyaç duyulmamış" cümlesi pekte bir inandırıcı gelmedi bana...Ve 950 TL'Lik malı 300 TL'ye vermek akıl karı bir iş değil.Tongaya gelmeyeseniz arkadaşlar.Hırsızlık malı bir şey satın almak bilin veya bilmeyin kanunen de suçtur(bu cam hırsızlık malıdır demiyorum ama en kötüsünden bir olasılık)
muhtemelen kaskodan yada trafik sigortasından cam gelmiştir ya araba satılmıştır,ya kaza yapmıştır yada kaza ufak bi çatlak olmuştur ya gerek yok takmaya satarız bunu ucuza demiştir satıcı,benim fikrim %99 bu yönde
bilin veya bilmeyin kanunen de suçtur(bu cam hırsızlık malıdır demiyorum ama en kötüsünden bir olasılık)
Bilmezsen neden suç olsun ki
Ters tepki verdim çünkü başıma geldi daha önce, çalıntı maldan dolayı emniyete götürüldüm ama ifademde bilmeğimi parayla satın aldığımı söyledim (ayrıca imzalı kağıdımda vardı). Sonra bir daha uğraşmadım olayla ilgili...
Emniyete götürülmüş biririyle işimiz olmaz.... Atın bu adamı club'den
Düşene vurmak kitap'ımızda yazarmı Ferdi ? Ona sahiplenmeli,elinden tutmalı bir daha da düşmesine engel olmalıyız.Neticede o bizim küçük bir kardeşimiz
En azından nere gititğimiz belli EMNİYETTEYİZ bi keresindede çoban kavşağında 6 ekip arabası karşılamıştı beni Teyakkuza geçmişler Asıl ben içerdeyken EMNİYET oluyor
1984 yılından beri Emniyet'e girip çıkıyorum.Giriş-çıkışımın haddi hesabı belli değil
Ne yaptın da Düzce Emniyetini ayağa kaldırdın la? (F)Erdinin paylaştığı Achmed videosu senaryo değilmiş demek ki