Merhabalar,
Granit gri renginde Corolla Dizel arabam var. Dış görünüş olarak Megane leri andırdığını düşünüyorum ve gitgide sinir bozucu bir hal almaya başladı benim için.
Çelik Jant istiyorum öncelikle. Bu konuda servis harici (700 YTL istediler) bir çözüm önerebilir misiniz?
Sonra cam kenarlıkları istiyorum, yeni passat modellerinde olduğu gibi. servis (kardelen diyarbakır) yapamayacağını söyledi. Bu konuda da sizlerden öneri bekliyorum. Sanayi de bant çekebiliriz diyen de oldu, bekleyin ona uygun kenarlıklar bulabiliriz diyende.
Ve illaki navigasyon. Ona uygun orjinal, ikinci el, TR haritasını yükleyip kullanabileceğim, dvd, mp3, vcd gibi amaçlarla kullanabileceğim bir sistem kaça patlar, bu konu da bilgisi olan üstadlardan yardım bekliyorum.
Saygılar.