Gönderen Konu: 2007 Corolla Sedan (Granit Gri) için modifiye önerileriniz?  (Okunma sayısı 5625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Granit gri renginde Corolla Dizel arabam var. Dış görünüş olarak Megane leri andırdığını düşünüyorum ve gitgide sinir bozucu bir hal almaya başladı benim için.

Çelik Jant istiyorum öncelikle. Bu konuda servis harici (700 YTL istediler) bir çözüm önerebilir misiniz?

Sonra cam kenarlıkları istiyorum, yeni passat modellerinde olduğu gibi. servis (kardelen diyarbakır) yapamayacağını söyledi. Bu konuda da sizlerden öneri bekliyorum. Sanayi de bant çekebiliriz diyen de oldu, bekleyin ona uygun kenarlıklar bulabiliriz diyende.

Ve illaki navigasyon. Ona uygun orjinal, ikinci el, TR haritasını yükleyip kullanabileceğim, dvd, mp3, vcd gibi amaçlarla kullanabileceğim bir sistem kaça patlar, bu konu da bilgisi olan üstadlardan yardım bekliyorum.

Saygılar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
2007 Corolla Sedan (Granit Gri) için modifiye önerileriniz?
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2006, 12:39:01 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Herşeye benzetebilirsinizde Megane ile gerçekten kel akala...

Navi tr haritası ile birlikte 2800€ ya Kia servislerinde satılıyor. Onlar zaten aftermarket ürün olduğu için her arabaya takılabilir.
[/quote]

Üstad ben 2003 modellere benzetiyorum nedense. Ön ızgarası, biçimiyle çok andırıyor.

2800 € bence çok pahalı. Kia ya gidip bakacağım. Ama doğrusu önceden adıma bağlantısını yapıp almadığım Kia Cerato yerine Corolla aldığımı görünce çok da iyi niyetle yaklaşacaklarını sanmıyorum.    

Navigasyon ve çelik jant haricinde başka ne önerebilirsiniz?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Kasım 08, 2006, 12:23:55 »
E be kardeşim bravo yani. Megan yani. Anlaşılan eski aracın megandı gözün alışmış karşındaki toyotanı bile megan olarak görüyosun. Bravo süpr bi başarı. Toyotaya lütfen hakaret etmeyelim.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2006, 11:33:42 »
megane II den bahsediyorsan alakası yok vallada billa. Ama itiraf ederimki megane II görünüş olarak bizim sedanlardan biraz daha gösterişli duruyor...Amaaaaaaa iş kaliteye gelince Megane II alanların ne çok sorunlarla karşılaştığını duymayanınız yoktur.Corolla nın kalitesi ve sorunsuzluğuna asla yetişemez....
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2007, 15:10:01 »
NAVİGASYON CARREFOURLARDA VE FORD SERVİSLERİNDE VAR FORDUN İNTERNET SİTESİNDEN MARKASINI ALIP GOOGLE DA ARAYA BİLİRSİN 700 YTL CİVARINDA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 29, 2007, 19:47:03 »
700-2000YTL arası değişiyor ihtiyaçlarını karşılayacagın bir navigasyon.
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ШшШ.TeaмGaRaJ.Coм
    • ???.Tea?GaRaJ.Co?
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2007, 15:10:09 »
ses sistemi - far karartma - çift egzos uygulaması - ince bagaj üstü spoyler - tavan spoyleri   tavsiye ettiklerim.
Aldırмa ReiS єsкilєr iчi bilir BİZİ