aracıma lpg taktırdıktan sonra yetkili servisle irtibatı koparmam gerekmişti bende bir arkadaşın ben bir özel servis görmüştüm demesi üzerine şirinevler toyoser servisine gittim,içeri girdiğimde 2 lift bir sürü ekipman ve duvardaki 20,den fazla toyota tekniker başarı ve eğitim belgelerini görünce doğru yerde olduğumu anladım,sonradan öğrendiğime göre ustalar yaklaşık 13,14 sene 2 toyota yetkili servislerinde çalıştıktan sonra ayrılıp burayı kurmuşlar.kesinlikle toyotadan çok iyi anlıyorlar ve arıza tespit cihazlarına kadar var,en beğendiğim özellikleri yansanayi parçaya yanaşmıyorlar,benim aracım 75bin km de bujiler değişti(denso),O2 sensörü temizlendi,frenler kontrol edildi,tüm sıvılar kontrol edildi ve son olarak carbon-clean yaptırdım.kısacası yetkili servis fiyatlarından yorulan yada benim gibi lpg li aracı olanların aradığı bir özel servise ben tesadüfen rastladım ve kendimin şanslı oldugunu düşünüyorum.not:forum kurallarını açıkcası iyi bilmiyorum adres bilgilerini veya telefonlarını vermek yasakmıdır bilmem,ama özelden isteyen arkadaşlara yollarım,kesinlikle servisin reklamı yada ticari bir amacım yok,hatta ordakilerde bilmiyor buraya konu açtıgımı:)
carbon clean den bir görüntü