Arkadaşlar bu gün sabah bende haberi 1-2 saat önce aldım amcam e5 yolunda arabasıyla işe giderkern zincirleme kaza geçirdi.amcamda bir şey yok fakat arabada baya iş var.Amcam ışıkta beklerken hızını alamayan bir araba amcamın iki gerisindeki arabaya vurmuş tabi amcamın arkasındaki şöförlerde boşta ışık bekliyorlarmış yani ayakları frende değilmiş nasıl bir hızla çarptıysa çarptığı arabadaönündekine önündekide amcama çarpışmış,amca önden hafif ışıkda bekleyen ilk arabaya deydirmiş.anlatığına göre arkada baya masraf var arka çamurluklara kadar gelmiş.amcamın arabası 2002 es7 civic en dolusuydu çok araştırmıştı alırken arabasında daha hiç boya yoktu fakat bu olay onu baya üzdü.Neyse cana geleceğine mala gelsin.star haberde bu gün çıkmış izleyeniniz vardır.videoyu bulabilrisem yollarım linki
Geçmiş olsun Atakan kardeş, amcana birşey olmadığına şükür... Cana geleceğine mala gelsin, nasıl olsa telafisi,tamiri olur.
Cana gelecegine mala gelsin Geçmiş olsun ustam .
Atakan kardeşim çok çok geçmiş olsun.Amcanda bir şey olmaması en sevindri kısım.İnsanın yedek parçası yoktur.Giden gider.O nedenle mala gelsin cana bir şey olmasın..
Geçmiş olsun Atakan abi, cana geleceğine mala gelsin, her işte bir hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor içimden.(Cana bişey gelmeyince de mala üzülüyor insan)
sağol erhan abi.
valla dediğin gibi alperen cana gelmeyince insan mala üzülüyor ne yapalım nasip kısmet her işde bi hayır vardır.amcam büyük bir naylon-plastik fabrikasında çalışıyor bir kaç gündürde iş yerine giderken kendi arabasını kullanıyordu iş yerinde çok güzel bi cila bulmuş arabasını güzelce cilalamış araba ışıl ışıl müdürü dahi gelip sormuş sen bu arabayı nerden aldın diye demekkii güzel deyince maşşallah dememişler.bu saaten sonra kendi arabama bakmaya korktum
geçmis olsun tabiki cana geleceğine mala gelsin.rabbim önce sağlık versin gerisi olur gider.tekrardan geçmiş olsun......
amcana büyük geçmiş olsun atakan. Nazar değmiş gibi görünüyor.
Zincirleme kaza olunca herşey karışıyor. Kim haklı kim haksız taraflar da çok olunca tam bir kaos ortamı.
Genellikle polis herkes önündekinin hasarını karşılasın deyip çıkıyor işin içinden.
çok geçmiş olsun...allah daha beterinden korusun cümlemizi...
sağolun arkadaşalr inşallah polis suçları bölüştürür bütün suç en arkadaki adama kalır ödeyemez bizde mağdur oluruz
Çok geçmiş olsun Atakan.
Bende geçende Gümüşyaka dolaylarında ışıklarda duracakken arkadaki zatı muhteremin nasıl geldiğini gördüm ve yana çekerek durdum. O da yanımdan ve kırmızıya falanda bakmadan geçti. Allahtan yola yayalar atlamamıştı henüz. Yoksa aralarına girecekti. Hala araç kullanmanın ciddiyetini kavramamış olanlar var malesef.
Önemli olan kimseye birşey olmaması.
Atakan, büyük geçmiş olsun.
Atakan çok geçmiş olsun. Ben seyrettim haberlerde.