0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkaycım haklısın bilincindeyim ama ezgi hanımın şu an araca hakim olması söz konusu kısa yoldan gerekeni yapmak..mmt şu an sen yada ben biliyoruz ona en kısa sürede yardımcı olmamız gerekiyor triptonik dediği gibi zor değil ama ona şu an zor geliyor evet tam otomatiklerde dediğin gibi sorun yok..ezgi hanımı korkutmayalım.. toyotada triptonikte sorun yaşamaz.. opelde haklısın easytroniklerde sorun var.. ama şunuda kesin yapsın derim en önemlisi bu şanzumanını düşünüyorsa aracının arac park halinde iken N de kalsın el freni çekilsin aracın yükü el fernine binsin en iyisi bu..
Ben zaten oyle yapiyorum ,pak halinde sorun yok.Zaten sorunsuz ani sadece park halindeyken oluyo.Arkadaslar tesekkur ederim yardimlariniz icin ama ben triptonik konusunda zaten yeteri kadar olumsuzum.Yani ne derseniz deyin sempatimi almayacak bu triptonik.Aldigimada pisman oldum..Artik kisa zamanda iyice ogrenip degistirmekten baska carem yok galiba.
TRİPTRONİC VİTESE Tepkiniz ÇOK AnlamSIZ SİZin sorununuz vitesin triptronic(yani hem düz hem otomatik) olmasıyla ilgili değil; anlattığınız olumsuzluklar MMT vitesin olumsuzlukları, hemen hemen hiç kimse bu otomatikleştirilmiş düz vitesten memnun değil; toyotada bu fiyaskosunu kabullendi ve artık MMT üretmiyor, tam otomatik üretmeye başladı; ürettiği tam otomatiklerdede triptronic var..özetle siz bir an önce o arabadan kurtulup yeni bir tam otomatik almaya bakın