0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı olsun erhan dostum, bunada çok emek harcadın ama hayalindekini almanda harika bi duygu olsa gerek ben daha yaklaşamadım hayalime 99 7.40 İL benimki biraz fantazi ama bakalım nasip ona ulaşana kadar temiz bi e30 la çakal çakal gezebilirim
E30 alınca far kaşı takalım sonra vitesi ikilerken BOPBOPBOP diye elektrik de keselim:))))))))
Çamurluklardan fırlamış borbet'i unutmayalım
Erhan ayıp ettin sende şimdi. e30 diyince borbet demeye gerek bile duymuyorum zaten borbetsizler e30 bile değil
Ahh ahh Erhan Abi ben sana ne diyeyim. Bir yandan seviniyorum, hayalindeki arabaya kavuşacak diye, bir yandan üzülüyorum o kadar emeği geçtiği iks le i gidiyor diye.Neyse hayırlısı neyse o olsun. Bu arada araba dün gösterdiğin araba mı
Ben Gölbaşı ENKA pistinde V8 Plymouth varken bende bir tane E30 ile 400 metre kalktım. Benim araba ciddi modifiyeliydi. 06 YA 323 plaka sarı bir E30 geldi, yapıştık herife mal gibi. Herif öyle bir geçti ki beni ağlayacaktım:)))))))))))))))))) Meğer 2.8 Hartge motor varmış. Saymam bana ne plakada 323 yazıyor dediydim:))))))))))))(Not:3.23'leri pis geçiyordum)
Kesinlikle
Klima, abs, 4 cam otomatik, sürücü hava yastığı, sıralı sistem LPG, elektrikli ayna (emin değilim), düz vites,