Gönderen Konu: Akay Kavşağı Kapanıyor  (Okunma sayısı 2116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Akay Kavşağı Kapanıyor
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2009, 11:05:39 »
Berkcan bey Ankara da yaşamıyosunuz zonguldak yazıyor galiba veya o kavşağı biliyormusunuz bilmiyorum.O eziyeti çekeceğimiz için sinirliyim.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2009, 11:05:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2009, 11:13:16 »
uzun süre ankarada yaşadım birçok tanıdığım ve akrabam orda ayrıca bir de dairem var orada yani ankarayı iyi tanıyan biriyim ...
 ve tabiki maduriyetiniz ortada ama halkı madur eden mahkeme kararının gecikmesi dahi değil halkı madur eden projenin altında imzası olanlardır ve mahkemeye karşın inşaat projesini değiştirmeyenlerdir :) lütfen siz gençsiniz bu olaylara daha geniş pencerelerden bakın düz mantık yaparsak herkesin her dediğini yeriz  :(
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 15, 2009, 19:22:00 »
davacı taraf yasaya aykırı bir durum hakkında suç duyurusunda bulunmuş ki bu her vatandaşın hakkıdır
 Sebep her ne olursa olsun artık aradan 11 yıl geçmiş ve orda taşlar yerine oturmuş.Kendi adıma söylemek gerekirse Ankara'da yaşayan bir vatandaş olarak o alt geçit kapanırsa bütün trafik arap saçına dönecektir.Geçen Kasım ayında Kızılayda 50 cm genişiliğinde ve bulvar boyunca yapılan kazı çalışmaları nedeni ile trafik kuyruğunun Bilkent köprüsüne kadar uzandıgını gayet iyi hatırlıyorum.Bu sıkışıklığı,depresyonları,geç kalma korkularını yaşamak istemiyorum.Kavşak alt geçitlerinin kapanması halka yarardan çok zarar verecektir.

Planın dışına çıkılmış-çıkılmamış bu ayrı konudur.Ama orda yaşanan gerçek bir hayat söz konusu.Berkcan bey Zonguldak'tan yazmak belki size rahat geliyordur ama burada yaşayan halkın da bir gerçekçiliği söz konusudur.Ankara'yı bilmeniz eskiden yaşamanızın şuan ki sizin hayatınıza hiç bir etkisi yok.Bende İstanbul'da yaşadım orayı biliyorum ama köprüdeki çalışmaların bana şu an için her hangi bir ne yararı var neden zararı var.Çünkü ben şu anda Ankara'da yaşıyorum.MElih Gökçek'i seven yada destekleyen biri de değilim ama bu yolun kapanması kesinlikle halka büyük sıkıntı yaşatacaktır.Günün her saati o trafiği M.Gökçek,D.Baykal,R.Erdoğan yada başka bir üst düzey yetkililer değil halk kullanıyor.Bizim tepe lambalı,korumalı,eskortlu bir hayatımız yok.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 16, 2009, 10:29:13 »
"Sebep her ne olursa olsun" dersen o zaman yandık asıl Özcan bey olayın 11 yıl gecikmesinin de bu işe katkı sağladığı doğru ama mahkemeden çıkan karar da kapatılsın değil ki ... " imar planı değiştirilsin " fakat bu siyasete malzeme edilip kavşak kapatılacak ve bir arkadaşın da söylediği gibi günlerce aylarca kapalı kalacak ...
 gelgelelim haklısınız bu kavşak meselesi beni etkilemeyecek ve burdan yazması gerçekten kolay geliyor bana fakat sizlerin de bu olaya daha geniş açılardan bakmanızı ve her noktadan değerlendirmenizi temenni ediyorum az önce de yazdığım gibi düz mantık yaparsak herkesin her dediğini yerizz ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2009, 10:31:22 »
Bu olay i.Melih'in şovu zaten, sıkıldı herhalde seçimden sonra, yine şov için malzeme arıyor.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 16, 2009, 12:13:22 »
Filler ve çimen hikayesi.. İki taraf da suçu birbirine atacak. Siyasi kazanç peşinde koşacak ama bir yandan da vatandaş sıkıntı çekecek. Hukukta "kamu yararı" diye bir kavram vardır. Mahkeme bunu gözeterek halk lehine bir karar alabilir ve bir yandan da kusurlu kimse, madur kimse belirleyip ayrıca zararın tazmin edilmesini de sağlayabilirdi.
Yok Türkiye'de bu da olmaz. Bizde hukuk ne yazık ki sopadır.. Gelir herkesi döver. En çok da vatandaşı..
Çalı Kuşu'nda Zeyniler köyünün okul 'unu kapatan o ittihatçı var ya.. Onun torunları bizim bürokrasimize her zamn egemen olmuştur.
Herkes bu milleti basit etki-tepki esasına göre çalışan basit robotlar olarak görüyor. Problem burada.. Ben şunu yaparsam millet de gelecek seçimde bunu yapar diye hesap yapıyor.. Kimse farkında değil ki bu millet siyasetin nerelere bulaştığının farkında. Berberlerde konuşuluyor bunlar..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 16, 2009, 12:46:02 »
Burda kimin yaptığı değil de kamu yararı düşünülmesi lazım bence. Getirisi bence çok yüksek o kavşağın. Çok iyi hatırlarım. Kuğuluya gitmek için saatlerce beklediğimizi.  Hatalı idiyse o zaman netleştirilecekti ve bu kadar masraf yapılmamış olacaktı.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #27 : Temmuz 16, 2009, 13:26:13 »
Kavşağın kapatılması kime yarar sağlayacak? Yapılmış işte bi şekilde hatalı yada hatasız kullanalım gitsin nasıl kapatılır o kavşak bence hayatta kapatılamaz ahanda buraya yazdım
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2009, 13:29:43 »
i.melih'ciğiniz halleder siz üzülmeyiniz....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 19, 2009, 15:38:15 »
Konuyu siyasallaştırmaya gerek yok bence, bir müddet sonra konu kilitlenebilir.

Bu sıralar o güzergahı kullanmam gerekmiyor ama o tarafta işi olanlara Allah sabır versin diyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 19, 2009, 15:43:28 »
Kurban oldugum melih yaa :D adamım cok severim yiyomuş götürüyomus adam calısıyor, götürsün mübarek hiç çalısmadan götürenlerden iyidir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Temmuz 19, 2009, 23:34:51 »
Kurban oldugum melih yaa :D adamım cok severim yiyomuş götürüyomus adam calısıyor, götürsün mübarek hiç çalısmadan götürenlerden iyidir...
   Konu kapanmaya doğrı gidiyor.Hemde emin iltifatlarla :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR