Gönderen Konu: BAYRAMDA AVENSİSLE KASKOSUZ KAZA YARDIM LÜTFEN!  (Okunma sayısı 2535 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
BAYRAMDA AVENSİSLE KASKOSUZ KAZA YARDIM LÜTFEN!
« : Kasım 01, 2006, 20:55:56 »
Merhaba Arkadaşlar.
Problemimle ilgili grubunuzdan yardım alabileceğim söylendi.
Bayramda otobanda 2005 model toyota avensis 1.6 aracımla 2 kere sağ bariyerlere ve sonra sol tarafına çarptım.Sağ üst ve koltuk airbagleri açıldı.Kaskom olmadığından servisin çıkardığı faturanında üstesinden gelemiyecem.Bu sebeple Çıkma parçada dahil uygun parça alabileceğim yerler konusunda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.Lütfen yardım edin.
SAĞ-SOL ÖN ÇAMURLUKLAR-SAĞ ÖN KAPI SACI-ÖN TAMPON KOMPLE VE SAĞ AİRBAG(ÜST VE KOLTUK) ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN GRUBUNUZDAN.
HABERLERİNİZİ BEKLİYOR OLACAĞIM. mail. PBHDR@YAHOO.COM
İBRAHİM

Toyota Club Türkiye

« : Kasım 01, 2006, 20:55:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2006, 22:01:17 »
Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum gerçekten zor bir durum.Nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ama Kartal oto sanayinde Toyota üzerine çalışan çıkmacılar mevcut bu parçalarda ellerinde vardır bakmanızı öneririm.
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2006, 23:01:02 »
Alıntı yapılan: Ramiz Aksoy
Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum gerçekten zor bir durum.Nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ama Kartal oto sanayinde Toyota üzerine çalışan çıkmacılar mevcut bu parçalarda ellerinde vardır bakmanızı öneririm.
[/quote]

Çok teşekkür ederim.Gaziantepte oturuyorum.Kartaldaki çıkmacıların telefonlarına ulaşmam mümkünmü?Ya da benim acemiliğimden gruptan kartaldakilerin telefonlarını isteyebilirmisiniz.
Saygı ve Selamlarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2006, 15:59:40 »
benim önerim size ist bizzat gitmeniz parçaların detaylarını yanınıza alın sefaköy artı kartalda bulabilirsiniz.çok geçmiş olsun

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2006, 16:41:00 »
ço kgeçmiş olsun avensis de kaza yapıyor yani
çok seviyorum ben onları gerçekten çok üzüldüm. size bi şey olmadı inşallah. ama o araçlada kaskosuz gezilmezki be abicim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2006, 17:24:20 »
Çok geçmiş olsun. Ben yaklaşık 2 ay önce kaza yaptım Corolla ile. Allah'tan kaskom vardı 7,500 YTL ye çıktı araba. Gerçi biraz üçkağıda kaçıyor ama kazadan sonra bi şekilde yoluna uydurup kaskosuz aracı kaskolu yapıyorlar. Nasıl oluyor bilmiyorum ama yapıldığını duymuştum ama kaskomuydu trafik sigortasımıydı bilmiyorum.

Tekrar geçmiş olsun. Bencede bizzat gelip İstanbul'a bakman daha iyi olur. Allah kolaylık versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2006, 17:50:45 »
Bencede parçaları bizzat görüp almanız daha iyi olur
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2006, 20:55:54 »
Alıntı yapılan: Ramiz Aksoy
Bencede parçaları bizzat görüp almanız daha iyi olur
[/quote]

Herşeyden önce grubunuza ve ilginize çok teşekkür ediyorum.Hakikaten sosyal dayanışma grubu.Kazaya kadar böyle bir gruptan haberdar değildim arkadaşlardan biri sizin varlığınızdan ve bana yardımcı olabileceğinizden sözettikten sonra tanıma şansım oldu grubunuzu ve üye oldum.İyikide olmuşum.
Haklısınız istanbula gelip bakmam gerekiyor ama önce telefonla görüşüp fiyat araştırması yapmam gerekiyor bakarsınız onada güç yetmez.Bu sebeple bildiğiniz TOYOTA AVENSİS çıkmacı adres ve telefonları varsa bildirmenizi rica edeceğim.
Saygı ve Sevgilerimle