0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bankanın Koç Bank ile birleşmesinden dolayı şu anda bir müşterisi mağdur duruma düşmüş durumdadır. İnternet Şubesi ve ATM lerden işlem yapmak şu an için çok sakıncalıdır. Ben 30.10.2006 tarihinde ATM den zarfla para yatırmıştım, 01.11.2006 saat 11:35 itibari ile param hala hesaba geçmemiş. Şubeye sorduğum zaman 15 gündür parası hesabına geçmemiş insanların olduğunu öğrendim. Hesapta Yapı Kredi gecikme faizi uygulamayacakmış ama otomatik ödeme olarak belirlenmiş faturaların faizleri hakkında birşey diyemiyorlar. Aynı şekilde kredi kartları ile ilgili de bazı sıkıntılar mevcuttur. Limitler ve harcamalar karışabiliyor. Başkasının harcamaları sizin kartınıza yansıyabilir. (Benim başıma bu dert te geldi) İnternet şubesinden yapılan havaleler gecikmeli gidiyor, hesap bakiyeleri zamanında güncellenmiyor. Kısacası Koç grubu yaptı yapacağını, süper çalışan bankayı soktu bir tarafına ...Bilginize ...[/quote]
İnternet şubesinden yapılan havaleler gecikmeli gidiyor, hesap bakiyeleri zamanında güncellenmiyor. Kısacası Koç grubu yaptı yapacağını, süper çalışan bankayı soktu bir tarafına ...Bilginize ...[/quote] burada bahsi geçen olay başıma geldi. havale yapacağınız ykb kullanıcısı kişinin birleşme sonrası yeni hesap numarası aldığından emin olun. yoksa siz eski hesaba havale yaparsınız karşınızdaki kişide bekler durur. sonra paranın arkasından bakar durursunuz. (benim başıma geldi ama ben parayı kurtardım) bir arkadaşıma bilinmeyen birisinden 3 bin ytl para gelmiş hesabına oda 1 ytl sini yemiş hepsini bitiremeden parayı gönderen bulmuş bizimkini birkaç telkinle(artık ne dediyse) paranın geri kalanını geri havale yapmış. aslında yapmayabilirdi ama adamın dediklerinden sonra paşa paşa yaptı.