Gönderen Konu: toyota corolla d4d mmt beyin şanzıman ve vites motoru hatası  (Okunma sayısı 5704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • selam gerçek dost denildiğinde her nefeste içinde
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
[/font]arkadaşlar TRABZON TOYOTA SEÇİLDEN SIFIR OLARAK ALDIĞIM 2007 model garanti kapsamında d4d corollam var mmt vites sorun açtı BEYİN MMT VİTES AYIRICI ROBOT MOTOR VE DEBRİYAJDAN KAYNAKLANAN ARIZA OLUŞTU şuanda serviste yatıyor parça sparişi verdiler 8. ayın 5 -10 arasında gelebilirmiş kesin olmamak kaydı ile yaz tatilim maaf olduu anlayacağınız toyota genel merkezle görüştüm bana ek bir araç için şuanda bir evet yada hayır diye kesin cevap vermeyip sürümcemede bıraktı ve hiç hoşnut olmadım aracı alırken herşeyi en geç bir haftada halledebiliriz diye güven vermişlerdi sorunlar karşısında çok büyük bir firmayız demişlerdi ama  ama bu arızada bana yapılan toyataya karşı güven olayımı sarsmaya başladı ve yasal çerçeve içerisinde ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim artı bu sorun mmtlerde kronikmiş sanırım neden arıza olmadan bizi arayıp haberdar etmediler ve bu parçaları alıpta komple değişmediler benim 35bin kilometrede olan aracım yazık değilmi dünyanın parasını verip sıfır almıştım kendimi kandırılımış gibi hissetmekteyim servis ve müşteri hizmetleri olarak arkamızda olduğu konusunda
hayalimde olmasa yaşamaya takatım kalmaz

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla d4d mmt beyin şanzıman ve vites motoru hatası
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2009, 19:44:13 »
   Hakan bey aramıza hoş geldiniz ve geçmiş olsun, forum kuralları gereği önce tanışma bölümünde kendinizi detaylı tanıtmalı ve profil bilgilerinizi tam doldurmanız gerekmektedir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2009, 17:43:45 »
geçmiş olsun onceki konularda buna benzer olaylar var sifir araç alıp sorunlarla uğraşanlar galiba biri mahkemede açmişti sizde deneyin derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2009, 17:57:22 »
Hiç hoş bir durum değil.... :( :(
Toyota kalitesine hiç yakışmıyor  >:( İşlalah sorununz en kısa zamanda tatlıya bağlanır .
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 Corolla Comfort 1.6 A/T - Benzinli
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Temmuz 14, 2009, 19:46:42 »
Öncelikle geçmiş olsun.
Toyotasa şirketinin müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğini kısa süre önce tecrübe etmiş biri olarak sakin olmanızı öneririm. Benim başımdan geçen olayı okumak isterseniz http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/sifir-corolla'da-abs-problemi-daha-ilk-gunden-arabadan-sogudum/ linkinden okuyabilirsiniz.
Kısaca özetlemek gerekirse,
Sıfır Corolla Comfort M/M aldım, 50. km'de ABS sistemi bozuldu. Servise gittim ve aracı değiştirmek istediğimi belirttim, bazı prosedürler aşıldıktan sonra aracın değiştirilmesine karar verdiler, arabamı sıfır km Corolla Comfort A/T (tam otomatik) modeliyle değiştirdiler(ellerinde M/M olmadığı için dediler). O sırada tatil için İstanbul'dan ayrılacaktım ve yeni arabanın işlemleri yetişmediği için bana tatil süresince kullanmam için (2 hafta) 2003 model Avensis tahsis ettiler.Tatil dönüşü de, tüm değişim masrafları Toyotasa tarafından karşılanmış olarak sıfır km tam otomatik otomobilimi aldım.
Neyi, nasıl isteyeceğinizi iyi bilmelisiniz.
Size tavsiyem tüketici haklarını koruma derneğini arayıp durumunuzu onlara anlatarak tavsiye almanız.
Tekrar geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2009, 19:57:58 »
kasko bu tip durumlarda kiralık araç temin ediyor.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy