Öncelikle geçmiş olsun.
Toyotasa şirketinin müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğini kısa süre önce tecrübe etmiş biri olarak sakin olmanızı öneririm. Benim başımdan geçen olayı okumak isterseniz
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/sifir-corolla'da-abs-problemi-daha-ilk-gunden-arabadan-sogudum/ linkinden okuyabilirsiniz.
Kısaca özetlemek gerekirse,
Sıfır Corolla Comfort M/M aldım, 50. km'de ABS sistemi bozuldu. Servise gittim ve aracı değiştirmek istediğimi belirttim, bazı prosedürler aşıldıktan sonra aracın değiştirilmesine karar verdiler, arabamı sıfır km Corolla Comfort A/T (tam otomatik) modeliyle değiştirdiler(ellerinde M/M olmadığı için dediler). O sırada tatil için İstanbul'dan ayrılacaktım ve yeni arabanın işlemleri yetişmediği için bana tatil süresince kullanmam için (2 hafta) 2003 model Avensis tahsis ettiler.Tatil dönüşü de, tüm değişim masrafları Toyotasa tarafından karşılanmış olarak sıfır km tam otomatik otomobilimi aldım.
Neyi, nasıl isteyeceğinizi iyi bilmelisiniz.
Size tavsiyem tüketici haklarını koruma derneğini arayıp durumunuzu onlara anlatarak tavsiye almanız.
Tekrar geçmiş olsun...