Gönderen Konu: Lpg kaynaklı bobin sorunu yaşayan var mı?  (Okunma sayısı 1986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Lpg kaynaklı bobin sorunu yaşayan var mı?
« : Temmuz 13, 2009, 00:01:46 »
Aracım Auris. 2007 de araç 3000 de iken LPG sistemi taktırmıştım. Şimdi km'si 43000'e geldi. ufak tefek sıkıntıların dışında bi problem yaşamamıştım. Ta ki, en son aracım motor hatası vermişti ve kontrol ettirdim. 1. bobin çalıştırma hatası verdi. Lpg taktırdığım yerle görüştüm, lpg ile bağlantılı değil dedi. yarın toyota servisine gidecem. bakalım onlar ne söyleyecek. bana sorarsanız lpg kaynaklı ama kabul etmiyorlar. başından bu duruma yakın bir durum geçen varsa, çözümüyle ilgili paylaşırsa sevinirim...

Toyota Club Türkiye

Lpg kaynaklı bobin sorunu yaşayan var mı?
« : Temmuz 13, 2009, 00:01:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Lpg kaynaklı bobin sorunu yaşayan var mı?
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2009, 00:08:39 »
meganelerde bobin problemi var diye biliyorum toyotada olduğunu hiç duymadım heralde lpg den
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2009, 00:11:01 »
      Murat bey aramıza hoş geldiniz... Ancak tanışma bölümünde mesajınız göremedim lütfen forum kuralları gereği kendinizi detaylı  bir biçimde tanıtıp profil bilgilerinizi tam olarak doldurunuz anlayışınız için teşekkürler !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2009, 00:44:34 »
      Murat bey aramıza hoş geldiniz... Ancak tanışma bölümünde mesajınız göremedim lütfen forum kuralları gereği kendinizi detaylı  bir biçimde tanıtıp profil bilgilerinizi tam olarak doldurunuz anlayışınız için teşekkürler !!!
+1
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 176000
  • Model Yılı: '08
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2009, 14:21:27 »
   Öncelikle geçmiş  olsun.
 Aracım 2002 corolla, 95000 km de iken LPG (BRC 2008 de) taktıdım. 119000km de Uzun yol sırasında 2. bobın arızalandı. 1000 km sonra 3. bobin arızalandı. Boch servis lpg de bobinlerın aşırı ısındığı için bozulduğunu ifade etti. Aksarayda bobin fiyatlari ; Çin malı 80 TL ,Taivan Mali 110 TL, Orijinal Denso (ispanyol) 140TL/ad.