0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarıyla balatalar sarf malzemesi, yani üretiminden kaynaklanan çok kısa sürede bitme kırılma kopma gibi kusurları olmadıktan sonra garantiden değişmiyor.Polen filtresine anormal bir fiyat demiyorlarsa değiştirmek daha iyi.
Yunus Bey ben 1,5 ay önce ücretsiz check-up içim gittiğimde frenlerin öttüğünden ve rahatsız olduğumdan bahsettim. Arabayı bırakıp çıktım. 3 saat sonra geldiğimde bana sormaya gerek bile duymadan ön balataları garantiden değiştirmişler. Aracım yeni kasa D4D 2008 model sizinki gibi 28000 km de... Öncelikle servise bir gidin, derdinizi anlatın, sanırım garantiden değiştirirler... Polen filtresinin değişim periyodu ne ise uymanızı tavsiye ederim, sağlığınız için...
ali rıza hocam teşekkür ederim bende şansımı bir deneyeyim bakalım nasıl olacak
hocam sonuç ne oldu, değiştirdiler mi balataları?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ön balatalardan ses geliyordu gittim servise ön balatalar bitmek üzere dediler balataların değişmesi lazım ve diskinde temizlenmesi yani tornalanması gerekiyor dediler sadec ön iki balata ve işçilikle 220 tl dediler ben kabul etmedim kalsın bi düşüneyim dedim. aracım 29 binde 30 bin bakımı neredeyse geldi aracımın garantiside eylülde bitecek sizce ne yapsam verdikleri fiyat uygunmu yoksa dışardamı yaptırsam ne dersiniz lütfen fikirlerinizi bekliyorum selamlar. servisin ismini versemmi bimiyorum araka plakalığa daha önce slikon yapmışlardı yaışması için slikonu temizleyin dedim söyledikleri şey 40 tl tutuyor bende ne yaptınız dedim yok kollandığımız malzeme parası diye bende kalsın dedim ve ayrıldım.
galıba balatalar garantıye gırmıyor cunki bugun arabami dumankaya toyotaya 20000 bakimina goturdum 2 saat sonra telefon geldi balatalar bitmis 150 milyona patlarmis.Eee dedim napim yapilacak baska caresi yok.