Gönderen Konu: Konsol yardım  (Okunma sayısı 1807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Konsol yardım
« : Ekim 30, 2006, 21:13:25 »
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var aracımı aldığım ilk hafta içinde ön konsoluma koku takmıştım bu air stick mi onlardan aracımın sarsılması sonucu bir akma meydana geldi ve anında resimlerde görceğiniz şekli aldı bunun için yapabileceğim kaplama boyama v.s. gibi bir işlem varmı yada yaptırabilceğim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Konsol yardım
« : Ekim 30, 2006, 21:13:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Konsol yardım
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2006, 21:21:07 »
bir kaç tanıdığımı da aynı şey oldu ve aracında kullandıkları o kokunun (hangi markaysa) müşteri hizmetlerini ara durumu anlat.Bazı markalar kullanıcı hatası dahi olsa bu tip zararları karşılayabiliyorlar( ben şahit oldum)bence denemende fayda var çünkü ön konsoldaki o metalik renkteki plastik parçanın çok da ucuz olacağını sanmıyorum onun için kokunun markasıyla öncelikle bir irtibata geçip şansını demende fayda var  

haa bi de şu var o metalik renkteki parçayı serviste söktürüp tekrar boytama imkanı var ama konsolun diğer metalik rengiyle ne kadar uyum sağlar onu bilemeyeceğim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Konsol yardım
« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2006, 21:39:45 »
Alıntı yapılan: Efe Vostina
bir kaç tanıdığımı da aynı şey oldu ve aracında kullandıkları o kokunun (hangi markaysa) müşteri hizmetlerini ara durumu anlat.Bazı markalar kullanıcı hatası dahi olsa bu tip zararları karşılayabiliyorlar( ben şahit oldum)bence denemende fayda var çünkü ön konsoldaki o metalik renkteki plastik parçanın çok da ucuz olacağını sanmıyorum onun için kokunun markasıyla öncelikle bir irtibata geçip şansını demende fayda var  

haa bi de şu var o metalik renkteki parçayı serviste söktürüp tekrar boytama imkanı var ama konsolun diğer metalik rengiyle ne kadar uyum sağlar onu bilemeyeceğim... [/quote]

Aradım fakat aldığım cevap içler acısıydı kullanıcı hatası olduğunu hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediklerini ve kitapçıkta yazdığını söylediler  servis değiştirme için 800 ytl istiyor  boyama gibi bir işlem yokmuş  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Konsol yardım
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2006, 23:54:56 »
O parçayı oto müzik sistemleri ile uğraşan bir yerde söktürün ve iyi bir boyacıya boyatın derin inanın çok iyi sonuç alabilirsiniz
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Konsol yardım
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2006, 16:30:44 »
kullandığın koku hangi markaydı acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Konsol yardım
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2006, 17:58:40 »
Alıntı yapılan: Efe Vostina
kullandığın koku hangi markaydı acaba ? [/quote]
Air Stick yada Galande die bi marka var hani hep benzincilerde oluyor onlardan birisi ama hangisi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Konsol yardım
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2006, 20:10:20 »
şimdi moralini bozmak gibi olmasın, o parça boyanmasına boyanır da, RDS, Compact disc, MP3, WMA yazılarına ne olur bilemem. Tamamının boyanacağı için onların da silinmesi gerekir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Konsol yardım
« Yanıtla #7 : Kasım 01, 2006, 22:03:28 »
O yazıların üstü bant ile maskelenir sorun değil
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Konsol yardım
« Yanıtla #8 : Kasım 02, 2006, 00:17:52 »
Arkadaşlar peki İstanbul'da bu işi yapabilecek tanıdığınız bir yer varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Konsol yardım
« Yanıtla #9 : Kasım 03, 2006, 11:55:34 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Ne taraftasın? Eğer anadolu yakası ise;
Libadiye caddesinden yukarı doğru çıkarken köprüyü geçtikten sonra sola dön, ilk soldan tekrar sola dön orada bodrum kılıklı bir yer göreceksin. Orada boyatabilirsin. [/quote]
Teşekkür ederim