0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir kaç tanıdığımı da aynı şey oldu ve aracında kullandıkları o kokunun (hangi markaysa) müşteri hizmetlerini ara durumu anlat.Bazı markalar kullanıcı hatası dahi olsa bu tip zararları karşılayabiliyorlar( ben şahit oldum)bence denemende fayda var çünkü ön konsoldaki o metalik renkteki plastik parçanın çok da ucuz olacağını sanmıyorum onun için kokunun markasıyla öncelikle bir irtibata geçip şansını demende fayda var haa bi de şu var o metalik renkteki parçayı serviste söktürüp tekrar boytama imkanı var ama konsolun diğer metalik rengiyle ne kadar uyum sağlar onu bilemeyeceğim... [/quote]Aradım fakat aldığım cevap içler acısıydı kullanıcı hatası olduğunu hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediklerini ve kitapçıkta yazdığını söylediler servis değiştirme için 800 ytl istiyor boyama gibi bir işlem yokmuş
kullandığın koku hangi markaydı acaba ? [/quote]Air Stick yada Galande die bi marka var hani hep benzincilerde oluyor onlardan birisi ama hangisi hatırlamıyorum.
Ne taraftasın? Eğer anadolu yakası ise;Libadiye caddesinden yukarı doğru çıkarken köprüyü geçtikten sonra sola dön, ilk soldan tekrar sola dön orada bodrum kılıklı bir yer göreceksin. Orada boyatabilirsin. [/quote]Teşekkür ederim