0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok ayıp beyler... ve muhammet bey umarım eşiniz çalışan bir hanım değildir...
Arkadaşlar benim hafta da 3 traş günüm var pazartesi-çarşamba-cuma sabahları yeterli geliyor ütüye gelince elimi sürmem, ütü yapcak olsam bekar gezerdim
Sert,haşin ve maço erkek
tıraşımı mutlaka sıcak su ile olurum (askerde dahi bunu devam ettirdim). başka türlü acısını ben biliyorum.aydın gibi özel bir durum yoksa "pazartesi çarşamba ve cuma" üçlüsünü ya da "pazartesi perşembe" ikilisini kullanıyorum.dinlendirmezsem acısı malum.ütü olayında ise; yaptığım ütü sayısı elimin parmakları kadardır diyebilirim. evlenmeden önce anneme, ablama, kızkardeşime sonrasında da eşime, askerlik sırasında da erlere teşekkürü bir borç bilirim.
EVlenene kadar ki kısımı anladık.Evlendikten sonraki durum nedir onu öğrenebilirmiyiz ?
Hanımı ütü yapmaya başlamış....Ya da hanımı kafasını ütülediğinden başka ütüye gerek kalmamış:))))
hande hanım,çalışan olması 1şey değiştirirmi?
inanırmısın eşime evlenmeden önce dediğini duysan kriz geçirirdin "benim oğlum çok iyi ütü yapar"...
abi yer ve zamana göre iki seçeneğide seçebilirmiyiz
Ya hiç sormaortokul 2 yada 3 e gidiyorum arkadaş geldi sen köse olcan. Sakalın çıkmayacak dedi.Bana köse olacaksın diyen arkadaşın lise bittiğinde hala sakalı çıkmamıştı.
" Eyvah Allah'ım ya annemde böyle bir kelime ederse kıza karşı " Yandım anam yandım... ! Abi sen şu siteye giriş şifreni bir verirmisin.Yengem istiyorda Yazdıklarını duymuş,okuyup inanmak istiyormuş.Elinde çelik tabanlı ütü ile...
iyi ütü yapma gibi bi meziyetin varsa anacığının diyeceği kesin abi yapma,ütüyü kafamda kırmasın sonra,yok vermem valla...