0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande hanım para çok galiba, başka bir konu ile buradaki söylemleriniz arasında ciddi bir fark olduğunu gözlemledim. Parça başı 20 TL'den iyi para tutar valla.Umut hocam parça sayısı çoksa yol parası almasanda olur
umut beyin haberi yok parça başı 20 tl diyo benim ütülerim hep nevresim takımı.....
Özcan'ınki bir şey mi? Bir zat tanıyorum, o kadar titiz biri ki, gençliğinde yapılan ütüyü beğenmezse sinirinden o kıyafeti makasla parçalar atarmış Bekar da değil üstelik D:
Adı Hakkı olmasın sakın
Değil çok şükür
Ütüye hic fazla para vermedim.En düz modelini alirim. Hepsi bir süre sonra bozuluyor. Gidip yenisini aliyorum.En son aldigim Rowenta'nin en düz modeli. 25 eur verdim.Ankara'da annem gitmis Tefal'in bir ütüsünü almis. O kadar kaygan ki ütü, gömlegin üstüne tutmak icin ugrasmak gerekiyor.
allahtan özcan beyi okuyan bayan yok.... ütüyü pantolonu çöpe atan biriyle kim evlenmeye cesaret edebilir ki... kardeşim sen bu olaydan dışarda fazla bahsetme...
Niye bekar kaldığı belli oluyor
...Hakkı bu zat-ı muhterem kişi kimmiş ya.Onu geçmem lazım
Özcanım, bence sen hep böyle kal değişme
ütüden bu kadar korkmayın,hakketen zevkli bir iştir ortaokuldan tutun üniversiteye kadar ütülerimi hep kendim yaptım,taaaki evlenene kadar
EVlenene kadar ki kısımı anladık.Evlendikten sonraki durum nedir onu öğrenebilirmiyiz ?
Hanımı ütü yapmaya başlamış....Ya da hanımı kafasını ütülediğinden başka ütüye gerek kalmamış:))))