0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.... Mitsubishi Colt CZT yalan etti hepsini 31m gibi manyak bir rakama sahip bildiğim kadarıyla.[/quote]Murat'cim, 31 metreyi duydum ama gercek bir veriye rastlamadim.Nerede gördün sorabilir miyim? Testi okumak isterim. Benim Boxster 35,5 metrede duruyor mesela.
O "pütürlü" yolda BMW 7'nin ses ve titreşim aldığına şahidim. Ona göre değerlendirin.[/quote]Peki abicim kızma, 7 serisine binecek paramız yok napalım. Yalnız Mégane'ın bu konuda çok daha sessiz olduğunu biliyorum.[quote=Selim Tokgöz]Dolayısıyla sıfır kilometre ve çok gelişmiş bir araba 10 yıllık eski teknoloji bir arabadan daha uğultulu olabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin.[/quote]Nasıl yani?
Arkadaşlar Corolla HB avensis ten yol sesini daha çok mu? daha az mı ? yoksa benzermi şiddette alıyor ? birde bana yol sesi yada asfalt sesi artık herneyse bu ses oranlarını gösteren bir site adresi verebilecek olan varmı ? benim en tik olduğum konu yol sesidir de bir araştırmak istiyorum...[/quote]dB olarak verilir, bu da gerçekte ne duyduğun hakkında çok belirleyici değildir. Sesin rahatsız eden kısmı farklıdır. Kapı gıcırtısı çok rahatsız eder ama dB olarak ölçersen tüy gibidir. Kısaca, gürültü rakam cinsinden ifade edilemeyen şeylerden. Yol tutuş gibi, sürüş konforu gibi, müşteri memnuniyeti gibi.
Ben başka bir araba mı kullanıyorum acaba ? Frenleri nasıl kötü bu arabanın bir kaç kere 70-90 km arasında panik fren yaptım denemek için inanamadım. Gerçekten çok iyi frenleri var testlerinde de frenle ilgili övülmüş bir araba zaten .[/quote]Benim aracım 2002 Corolla HB, içeriye ses çok az geliyor. Ön konsoldan ses gelmiyor. CD çalarım yok. Son derece keyifli bir araç.Ancak araç sedan'lardan daha ağır( otomatik şanzıman) Ve yol tutuşu kesinlikle çok daha iyi...
*Yan hava akımlarından etkileniyo dendi biri tarafından. Buda doğru bi otobüs yada tırı geçerken pek değilde onlar sizi geçiyorsa direksiyonu sıkı tutun. Ben genelde sabit 90 la giderim ve uzun bi araç beni geçtiğinde araba yoldan çıkacakmış gibi sallanıyo. Sonuç: Yapacak bi şey yok. Direksiyonu sıkı tut. Yada oseni geçmeden bas gaza hızlan farkı aç. [/quote]Yan rüzgardan etkilenmeyi jant ve lastik degisimi bir raddeye kadar düzeltiyor. Yanagi cok yüksek olan lastikler yan rüzgarlardan cok etkileniyor.