Gönderen Konu: Bagaj kapağı kilitli kaldı yardımmm  (Okunma sayısı 6639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Bagaj kapağı kilitli kaldı yardımmm
« : Temmuz 08, 2009, 11:11:12 »
2003 Toyota Corolla aracım var. Dün arkadaşım bagajdan birşey almak üzerwe anahtarı istedi. Önce anahtarla bgajı açmaya kalmış. Anahtarı bagaj lidine takıp sağa çevireceğine sol taraf açevirmiş. Bu konumda bagaj tamamen kilitli kalıyor. Daha sonra şoför mahalinin ordan içeriden açmaya kalkmış ancak arka taraf kilitli olduğu için işlem olmamış. İçeridekiş kolu kullandıktan sonra anahtarı taktığımızda hiç çevirmiyor takılı kalıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

Toyota Club Türkiye

Bagaj kapağı kilitli kaldı yardımmm
« : Temmuz 08, 2009, 11:11:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Bagaj kapağı kilitli kaldı yardımmm
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2009, 11:16:31 »
hoş geldiniz Murat bey sizi tanıyabilirmiyiz. Profil bilgilerinizide güncellerseniz şehir,yaş gibi seviniriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2009, 11:17:05 »
Forum kuralları gereği kendinizi öncelikle Tanışma bölümünde tanıtmanız gerekiyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2009, 11:24:00 »
Birde mesajlarınızı inceledim 25 Nisan'da bir soru sormuş aynı konuya bir mesaj daha göndermişsiniz ondan sonra bugüne kadar tek bir aktiviteniz olmamış. Burası ToyotaSA'nın yardım merkezi değil. Biz burada sorulara cevap vermek için elimizden geleni yapıyoruz fakat buraya sadece probleminizin olduğunda uğrayıp sonra karabatak gibi kaybolmanız hoş bir durum değil diye düşünüyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2009, 11:25:05 »
Birde mesajlarınızı inceledim 25 Nisan'da bir soru sormuş aynı konuya bir mesaj daha göndermişsiniz ondan sonra bugüne kadar tek bir aktiviteniz olmamış. Burası ToyotaSA'nın yardım merkezi değil. Biz burada sorulara cevap vermek için elimizden geleni yapıyoruz fakat buraya sadece probleminizin olduğunda uğrayıp sonra karabatak gibi kaybolmanız hoş bir durum değil diye düşünüyorum.

+1  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2009, 13:39:30 »
ali bey çok dedektif gördüm sizi... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2009, 13:44:27 »

başkan senin yorumlarına dikkat ediyorum yeni bi üyeler için hep böyle konusuyosun dövecekmiş gibi adam dogru düzgün soru sormuş belliki zor durumda he tanışma bölümüne konu he açmamış çokmu önemli bişey? zamanla tanırsın oraya açınca 7ceddinimi tanıyon
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2009, 13:54:33 »
aslında ali bey kısmen haklı da konuşma tarzı böyle... ben anlayabiliyorum... bende öyleyim çünkü... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2009, 13:57:33 »
aslında ali bey kısmen haklı da konuşma tarzı böyle... ben anlayabiliyorum... bende öyleyim çünkü... :)

yani yüz yüze olsak durum degişirdi ama yeni üye daha neyin ne oldugunu bilmiyor direkte böyle denmezki her zaman aynı şey oluyo
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2009, 13:59:15 »
başkan senin yorumlarına dikkat ediyorum yeni bi üyeler için hep böyle konusuyosun dövecekmiş gibi adam dogru düzgün soru sormuş belliki zor durumda he tanışma bölümüne konu he açmamış çokmu önemli bişey? zamanla tanırsın oraya açınca 7ceddinimi tanıyon

Hocam dikkat ettiğin mesajların listesini verirsen bende öğrenmiş olurum kimleri azarladığımı (moderatöre bildirilmiş bir mesajım olduğunu sanmıyorum ama merak ettim). İlk defa bu arkadaşa böyle bir mesaj yazdım sebebi gayet açık. 25 Nisan'da gelmiş soru sormuş ve bugüne kadar sitede hiçbir aktivitesi olmamış bugün yeni sorunu ile tekrar gelmiş. Ben kişisel olarak bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve sonunda da bunun kendi fikrim olduğunu belirttim. Şayet mesajlarım seni rahatsız ediyorsa Moderatöre bildirebilirsin ya da bana özelden mesaj atarsın bende durumu açıklamaya çalışırım. Bu şekilde olunca tartışma kaçınılmaz olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2009, 14:19:03 »
Hocam dikkat ettiğin mesajların listesini verirsen bende öğrenmiş olurum kimleri azarladığımı (moderatöre bildirilmiş bir mesajım olduğunu sanmıyorum ama merak ettim). İlk defa bu arkadaşa böyle bir mesaj yazdım sebebi gayet açık. 25 Nisan'da gelmiş soru sormuş ve bugüne kadar sitede hiçbir aktivitesi olmamış bugün yeni sorunu ile tekrar gelmiş. Ben kişisel olarak bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve sonunda da bunun kendi fikrim olduğunu belirttim. Şayet mesajlarım seni rahatsız ediyorsa Moderatöre bildirebilirsin ya da bana özelden mesaj atarsın bende durumu açıklamaya çalışırım. Bu şekilde olunca tartışma kaçınılmaz olur.

başkan yanlış anladın bak abimsin saygım var ben sana senin msjlarından rahatsızmı oluyorum dedin yada birini azarlıyomusun dedim? senin buraya üye olmanın sebebi ney? bişey ögrenmek veya bi sorununu burda halletmek yada arkadaşlık felan belliki adamında sorunu var çözüm arıyo o yöndende bakmak lazım ama degilmi? belki şuan çok zor durumda yani ilerisinide düşnmek lazım anlatmak istedigim bu...Saygılar
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 08, 2009, 14:29:32 »
başkan senin yorumlarına dikkat ediyorum yeni bi üyeler için hep böyle konusuyosun dövecekmiş gibi ...

O zaman bu cümleyi bir daha yorumlayalım çünkü bu cümle benim yeni üyelerin bir çoğunu azarladığımı söylüyor.

Benim buraya üye olma sebebim, toyota sahibleri ile fikir alış verişinde bulunmak (yalnız dikkat et alış veriş iki yönlü bir eylemi tanımlar).

25 Nisan'dan 8 Temmuz'a kadar forumda hiçbir mesajı olmayan hatta kendisine cevap veren arkadaşlara teşekkürü bile çok gören birisi için ilerisini düşünmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 08, 2009, 14:34:08 »
O zaman bu cümleyi bir daha yorumlayalım çünkü bu cümle benim yeni üyelerin bir çoğunu azarladığımı söylüyor.

Benim buraya üye olma sebebim, toyota sahibleri ile fikir alış verişinde bulunmak (yalnız dikkat et alış veriş iki yönlü bir eylemi tanımlar).

25 Nisan'dan 8 Temmuz'a kadar forumda hiçbir mesajı olmayan hatta kendisine cevap veren arkadaşlara teşekkürü bile çok gören birisi için ilerisini düşünmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum.

başkan adamları sık bogaz ediyosun ediyosun yok daha ayrıntılı anlat felan diye yani bunu bir kişi dese tmm derim ama her yeni üyeye hoşgeldin diyecem zaman bi bakıyorum yorumun hepsi kendini biraz daha iyi tanıt ya oraya bi görevli yapsınlar yada 1 kişi yazsın bıraksın 1500 kişi yazmasın şimdi sen bu 1500ide göster dersin lafın gelişi oda anlarsın artık
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2009, 14:35:28 »
başkan adamları sık bogaz ediyosun ediyosun yok daha ayrıntılı anlat felan diye yani bunu bir kişi dese tmm derim ama her yeni üyeye hoşgeldin diyecem zaman bi bakıyorum yorumun hepsi kendini biraz daha iyi tanıt ya oraya bi görevli yapsınlar yada 1 kişi yazsın bıraksın 1500 kişi yazmasın şimdi sen bu 1500ide göster dersin lafın gelişi oda anlarsın artık

Buna forum yöneticilerinden Hakkı cevap versin, ben daha yorum yazmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2009, 14:37:33 »
Buna forum yöneticilerinden Hakkı cevap versin, ben daha yorum yazmıyorum.

fark etmez o yazınca ne oluyo sanki ?
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2009, 14:38:08 »
Arkadaşlar konu biraz fazla dallan mış budaklanmış biraz bu formun alışık olduğum üslubu dışına da çıkmış gibi duruyor. Daha fazla uzatmasak kırıcı noktalara ulaşmadan burada kesmek daha iyi sanki...

Arkadaşın sorunu hakkında benimde pek bir fikrim yok ama kendi aracımda aracın içinden arka koltuklar yatırılarak bagajın içinden kilide müdahale edilebiliyor...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #16 : Temmuz 09, 2009, 09:03:22 »
Ali YILDIRIM yaptığın yorumlardan dolayı seni esefle kınıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 09, 2009, 09:36:50 »
Ali YILDIRIM yaptığın yorumlardan dolayı seni esefle kınıyorum...

Halbuki Ben Ali Yıldırıma tam destek veriyorum, benimde kendi forumum var Modelcilik üzerine ve bendede aynı tarzda insanlar mevcut, başları sıkışınca bilgi için gelip cevaplarını alıp ortadan kayboluyorlar sadece ayda bir yada yılda bir sorun yaşayınca yeni sorusuyla geri dönüyor, bu tamamen sömürücülüktür ve bencilliktir, insan yardım aldığı insanlara bir teşekkürü çokmu görür ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 09, 2009, 09:41:56 »
Topik  aslında  bir  sorun  ve  çözüm  bulma  amacı  ile  açılmış  ancak tamamen  amacının  dışında iki  arkadaşımızın tabiri caizse dalaşına  dönüşmüş. Lütfen  biraz  daha müsamahalı  olalım. Burada amacımız  birbirimizi eleştirmekten ziyade yardımcı olmak  yönünde  olmalı. Ayrıca şahsi  fikrim  bir  kişi 2 ay  öncede girmiş  olabilir  foruma,  bazı  aksaklıklar,  hastalık, teknik problem  belkide  onun  için uzun süre  girememiştir. Demekki bir  soru  sorsam  bende  aynı  şeyle karşılaşacağım. Çünkü yaklaşık 1 aydır  falan yıllık  izin vesaire  nedeniyle  girmiyordum foruma.

Lütfen sayın  arkadaşlar  birbirimizi  kırmadan  daha  fazla  MEVLANA  olalım. Yeni üye, misafir  ayrımı  yapmayalım  eğer  elimizden  geliyorsa  herkese  yardımcı  olalım.

Saygılar...
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 09, 2009, 09:46:27 »
ben henüz çok yeni bir üyeyim...

ama benim gördüğüm burası dostluk kardeşlik ve paylaşım sitesi....

bu tür tartışmalar her zaman ahengi bozar gerginliğe sebep olur... her ne kadar yüzyüze değilsekte birşeyler paylaştığımız kesin...

murat bey sanırım siz forum ortamına çok alışık değilsiniz ama her ne olursa olsun şunu unutmayın ki burda birileri maaşla çalışmıyor yani size yada başkalarına yapılan yardımlar tamamen karşılıksız...

çok aktif olmasanızda mesut beyin dediği gibi gelip bir teşekkür etmek zor olmasa gerek....