0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde mesajlarınızı inceledim 25 Nisan'da bir soru sormuş aynı konuya bir mesaj daha göndermişsiniz ondan sonra bugüne kadar tek bir aktiviteniz olmamış. Burası ToyotaSA'nın yardım merkezi değil. Biz burada sorulara cevap vermek için elimizden geleni yapıyoruz fakat buraya sadece probleminizin olduğunda uğrayıp sonra karabatak gibi kaybolmanız hoş bir durum değil diye düşünüyorum.
aslında ali bey kısmen haklı da konuşma tarzı böyle... ben anlayabiliyorum... bende öyleyim çünkü...
başkan senin yorumlarına dikkat ediyorum yeni bi üyeler için hep böyle konusuyosun dövecekmiş gibi adam dogru düzgün soru sormuş belliki zor durumda he tanışma bölümüne konu he açmamış çokmu önemli bişey? zamanla tanırsın oraya açınca 7ceddinimi tanıyon
Hocam dikkat ettiğin mesajların listesini verirsen bende öğrenmiş olurum kimleri azarladığımı (moderatöre bildirilmiş bir mesajım olduğunu sanmıyorum ama merak ettim). İlk defa bu arkadaşa böyle bir mesaj yazdım sebebi gayet açık. 25 Nisan'da gelmiş soru sormuş ve bugüne kadar sitede hiçbir aktivitesi olmamış bugün yeni sorunu ile tekrar gelmiş. Ben kişisel olarak bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve sonunda da bunun kendi fikrim olduğunu belirttim. Şayet mesajlarım seni rahatsız ediyorsa Moderatöre bildirebilirsin ya da bana özelden mesaj atarsın bende durumu açıklamaya çalışırım. Bu şekilde olunca tartışma kaçınılmaz olur.
başkan senin yorumlarına dikkat ediyorum yeni bi üyeler için hep böyle konusuyosun dövecekmiş gibi ...
O zaman bu cümleyi bir daha yorumlayalım çünkü bu cümle benim yeni üyelerin bir çoğunu azarladığımı söylüyor.Benim buraya üye olma sebebim, toyota sahibleri ile fikir alış verişinde bulunmak (yalnız dikkat et alış veriş iki yönlü bir eylemi tanımlar). 25 Nisan'dan 8 Temmuz'a kadar forumda hiçbir mesajı olmayan hatta kendisine cevap veren arkadaşlara teşekkürü bile çok gören birisi için ilerisini düşünmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum.
başkan adamları sık bogaz ediyosun ediyosun yok daha ayrıntılı anlat felan diye yani bunu bir kişi dese tmm derim ama her yeni üyeye hoşgeldin diyecem zaman bi bakıyorum yorumun hepsi kendini biraz daha iyi tanıt ya oraya bi görevli yapsınlar yada 1 kişi yazsın bıraksın 1500 kişi yazmasın şimdi sen bu 1500ide göster dersin lafın gelişi oda anlarsın artık
Buna forum yöneticilerinden Hakkı cevap versin, ben daha yorum yazmıyorum.
Ali YILDIRIM yaptığın yorumlardan dolayı seni esefle kınıyorum...