Gönderen Konu: park sensörü ve yakıt  (Okunma sayısı 1993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
park sensörü ve yakıt
« : Ekim 30, 2006, 00:04:15 »
herkese selam  1)park sensörü kullanan arkadaslar nassıl ısınıze yaroyomu 200 ytl ıstıyor serveıs  bende aracıma taktıracam ama tam karar veremedım.
2)aracımın yakıtı 100 km de 8  lıtre yı buluyor  ama 130-140  hız yapıyorum normalmı bana fazla gıbı geldı  daha once bu kadar degıl gıbıydı  sızce normalmı?

Toyota Club Türkiye

park sensörü ve yakıt
« : Ekim 30, 2006, 00:04:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2006, 02:38:04 »
selam  1) yaroyo, taktır
2) evet bi gariplik var, banada bu kadar değil gibi gelmişti önceden

aracınızın modelini alabilirmiyiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2006, 09:58:25 »
Alıntı yapılan: murat ala
100 km de 8  lıtre
130-140
[/quote]
Normal.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2006, 12:11:48 »
yakıt normal park sensörü işe yarıyo... ama park sensöründen çok daha faydalı şeyler var mesela elektrikli katlanan aynalar mesela kendiliğinden kararan ayna
özellikle ayna çok faydalı eğer yaptırabiliosan onu yaptır bence ^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #4 : Ekim 30, 2006, 12:14:16 »
Özellikle arka görüşü dar bir araca sahipsen mutlaka taktır büyük rahatlık. Aracının model yılı ve modelini verirsen yakıt sarfiyatı konusunda daha yardımcı olunabilir. Ama bana göre biraz fazla yakıyor...
TODAY,TOMORROW,TOYOTA...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2006, 20:42:44 »
ps faydalı. Serviste sadece sesli takabildikleri gibi, sesli ve mesafe göstergeli de takabiliyorlar.
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2006, 21:30:32 »
Alıntı yapılan: Çağrı Soylu
yakıt normal park sensörü işe yarıyo... ama park sensöründen çok daha faydalı şeyler var mesela elektrikli katlanan aynalar mesela kendiliğinden kararan ayna
özellikle ayna çok faydalı eğer yaptırabiliosan onu yaptır bence ^^
[/quote]

elektrikli katlanan aynalar takiliyor mu??bu kendi kendine katlanan aynalardan mi bahsediyoruz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
park sensörü ve yakıt
« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2006, 22:30:57 »
1- ps özellikle 02 sonrasi sedanda olmazsa olmaz bi aksesuar gibi , cok yardımcı oluyo , cok kaliteli degiller, belki olanları vardır,  servisler cenmax takıyo ( kaça takıyolar bilmiyom) ama servis hep pahalı oluyo zati , yenibosnada yerleri var 100 USD civarıydı galiba

2- yakıt tuketimi olayı , motorunuzun hacmine, temizligine, araç dışı aksesuarlarınıza , yük durumunuza lastik seçiminize, ve kullanım şartlarınıza gore degisir,

ornegim benim aracımda bazen 13lt/100 km olurkene bazen de 6,5 lt/100 km olabiliyor ;

benzin ölçümü için aracınızı fulletin 200 km gidin tekrar fulletin aldığınız litre yaktığınız benzin miktarıdır , bu şekilde bir kaç kere ölçüm yapın ortalama olarak ne kadar yaktığınızı bu şekilde bulabilirsiniz.

kolay gelsin

saygılarımla
Devrim Sağlam

467N SOL SEDAN 2005 ön kapılarda iç aydınlatma  Komple müzik sistemi