0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu kilitlenir ve silinir demedi demeyin
başlık alakasız kalmış, sonuçta açamamış ki. Ayrıca kilit mekanizmasına da hasar söz konusu
Hiç o açıdan bakmamıştım Aydın bey eğer sorun teşkil edecekse konuyu silebilirsiniz ben kendi başımın çaresine bakarım benim demek istediğim sadece aracımızın güvenirliliği sonuçta nasıl yaptığını anlatmıyorum burda
3-4 arkadaş daha vardı gaza geldik işte yaptık bi hata ama açılmama gibi durumu yok açarken bazen takılıyor anahtar mesaj gönderen arkadaşlara ve toyotaya güvenirliliği için teşekkür ederim beni yanıltmadığı içi rezil olmakta vardı
Anahtar deliğinde ataçın veya benzer başka sert malzemenin ne iş var arkadaş, şu aralar heryerde reklam görüyorum petrollerde, gaza gelme ipragaza gel diye neyse tecrübe oldu bir daha aynı duruma düşersen veya düşersek bu mesajlara gülersin anı kalır hepimize
Benim 17 senelik kilit de zar zor açıldığı için alarm takdırmıştım ilk kaç sene evvel, eski araçlara tavsiye ederim. Kilit derdinden kurtarıyor.hatta sonra bagaj açma da taktım aynı nedenden
benim arabamı açmaya çalışsında nasıl bar bar bağırıyor araba görsün.....
Ali espirili yaklaşmıştım sanırım yanlış anladın pardonDaha önce de pinpon topu ile kapı açma deneme muhabbeti vardı silindi onun için dedim