0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu olmazmı?
doğru diyorsun ali abi bakalım bi ayar çekmeye çalışıcam inşallah yarışmaya yetişirim
Buna forum arasında A.C.D. etkisi deniyor
özür dilerim ali abi buraya yamadan önce ahmet abinin tatil fotoğraflarına bakıyordum sıcak vurdu heralde ahh ahmet abi ahh
Bak bu cevabı beğendim
Atakan Sıkıntı yok forumda bişi olursa zaten benim üstüme atıp çıkıveriyosun aradan bu kadar basit Saygılar abicim
Eyvallah Ahmet'cim.Atakan A.C.D'nin yeni unvanı forumun şamaroğlanı onun için çok dert etme, vurun abalıya
Şimdi kafadan fotoyu sana mı gönderecez Aydın, yoksa açılan bir sayfaya mı yüklenecek??
Abi bana göndereceksiniz ben herkezin adına oylama ile birlikte açacağım ok * Murat ve Atakan arkadaşım lütfen konunun başlığını dikkatli okuyunuz. Ve buraya fotoğraf yüklemesi yapmayınız bana PMden atınız.* Burda önemli olan araçlarınızın güzelliği yada modifikasyonu değildir, Ve buna göre bir değerlendirmede yapılmayacaktır.Araçlarınızı farklı mekanlarda farklı kompozisyonlarda beğendiğiniz açısından çekmeniz gerekmektedir.(katolok çekimi gibi araç kadar kadraj ve arka pilan önemlidir.)ve sadece 1 adet fotoğraf yükleyebilirsiniz.(Fotoğrafları Herkez aynı anda yükleme yapacaktır.yani 29-30-31 Temmuz arası açılacak olan Yarışma Fotoları bölümüne eklenecektir.)Demiştik ama herkezin o tarihlerde farklı işleri çıkabileceğinden dolayı Temmuz ayı içerisinde çektiğiniz fotoğraflarıBana Özel'den (PM) mesaj yolu ile ulaştırırsanız ben aynı zaman da düzenleyerek eklerimSon Yükleme tarihi 30.07.2009 dur.