arkadaşlar kompozisyon pilanlamaya başlamış olmanız lazım nasıl bir kare istediğinizi önceden pilanlayın

ben yarışmaya katılmayacağım etik olmaz diye düşünüyorum ama katılır gibi çekim yapıp ekleyeceğim

Hadi eller deklanşöre
arkadaşlar kompozisyon pilanlamaya başlamış olmanız lazım nasıl bir kare istediğinizi önceden pilanlayın
çok güzel bir pilanım

var

eğer başarabilirsem çok güzel bir komposizyon olacak.
benim manzaranın üstüne yok
aslında ben geçen ay bir kaç kare çekmiştim bilgisayar format yiyince kayboldu düzgün bi kurtarma programı bulursam karttan kurtarabilirim.aydın bey sizde varmı kurtarma programı hani size bahsetmiştimya toyotam ve fantaziler konulu kareler
onları eminim çok beğenir arkadaşlar. tüm arkadaşlara sesleniyorum kurtarma programı olanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
aydın bey arabanızımı değiştirdiniz bu ne modifiyemi
Murat abi uzun zamandır yoktun ortalıklarda ilk antalya buluşmamızdan sonra pek görüşemedik tabi

Kurtarırız fazla üzerinde oynanmadı ise bilgisayarın
aklımda kompozisyon var da melekten ayrılmaya değer mi diye düşünüyorum

en iyisi kompozisyonsuz katılayım ben
o kızları nerden buldun da nasıl ikna ettin de aman abi kafamdaki kompozisyon sakat, başka bir kompozisyon var onu yapmaya çalışcam artık
o kızları nerden buldun da nasıl ikna ettin de aman abi kafamdaki kompozisyon sakat, başka bir kompozisyon var onu yapmaya çalışcam artık
bir açıklama yaparsın çekmeden sonra çektikten sonra bir açıklama daha yaparsın

Arkadaşlar ben dün akşam geç saatlere kadar çekimimi yaptım güzel farklı bir mekanda buldum birkaç kare yakaladım

Haydi bekliyorum fotoları daha bir iki tane geldi
E benim bir Toyotam yok ki.Ben neyleyeceğim.Davet geldi ama araba yok ! ! Ödünç bir Toyota alsam olurmu sayın Jüri
woswoscu dosta benden bir fikirr

Boş bir woswos amblemi buluna uygun mekan ayarlanıp amblemin içinde bir toyota güzel bir manzarada görüne
Özcan kendi araban olmasına gerek yok başkasının aracı yada park etmiş bir toyota da olabilir.
Fikir : akşam bir toyota bayinin önüne gidip güzel bir kare yakalayıver
woswoscu dosta benden bir fikirr
Boş bir woswos amblemi buluna uygun mekan ayarlanıp amblemin içinde bir toyota güzel bir manzarada görüne
Eyvallah.Güzel bir fikir.
Özcan kendi araban olmasına gerek yok başkasının aracı yada park etmiş bir toyota da olabilir.
Fikir : akşam bir toyota bayinin önüne gidip güzel bir kare yakalayıver
Sanayide senaryolu bir çekim kabul olunurmu acep..Güzl bir fikrim var da ! !
Sanayide senaryolu bir çekim kabul olunurmu acep..Güzl bir fikrim var da ! !
çek gönder içinde toyotayı anımsatan bir kare dahi olabilir aracın komplesi olmak zorunda değil kadrajın köşesinde farı stopu logosu gözükmesi yeter