0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet öyle bir saydırdım öyle bir saydırdım ki sorma.Sen uyurken kabus olarak girerim büyük ihtimal. Birde demez mi çalışmaya gidiyorum.İşte o an bi daha saydırdım Neyse tilkinin yine dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı.
İşte bu ya! Bravo Ahmetciğim, çalışmalarında başarılar diliyorum Kaledeki pozu biraz daha "snob" bir havada verebilseydin, 50 cent'in herhangi bir klibinden kesintiler sunmuş gibi olacaktın
ahahahahaha Ahmet ne adamsın ya parayı deme ben seni yerim şurda kaldı 13 gün
Ne yapayım be başkan yaşıyoz Şafak yaklaşmış desene Sıkıntı yok başkan
yaşa bakalım bizde yaşıyoz burda neyse şafak yaklaştı biraz daha erken olursa iyi olur
Gez başkan başkent başkent bi yere kadar yani...Er yada geç olucak başkan bizde yanlış yok, eyvallah bu kıyağınıda unutmayız
oohh sefan olsun ahmetim 3. kare güzel olmuş, birde minik çok küçükmüş sana yakışmamış
Hocam forumda reklam yapmak yasak değil mi? Son fotoğrafdaki hareketler tamamen reklam kokuyor
ahmet abi bitirdin bizi ama lc navgatora değişmem o başka
Ahmet hiç bişey demiyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. Allah neşeni bozmasın.
Yönetimden bir ricam olacak. Ahmet'in resim ekleme yetkisini elinden alabilir misiniz. Hakkı Abi duy sesimizi.
Yok Ahmet tamam resim eklemene engel olmasınlar. Sen video ekleme yeter. Bir de video eklersen millet kayışı koparır.SEnin resmini görünce yeğenim aklıma geliyor. O senin zayıf halin. Bu cuma düğünü var zaten. Gidip biraz kız bakayım o düğünde.
beleşe navgator kim vermiş ahmet abi hıh senin çevren büyüktür ama
Nisanda kısmetse Antalya da Topkapı Palace, Kremlin, Miraj otel olabilir. Kongremiz olacak bir hafta ben de keyif. O zaman kısmetse ben de eklerim resimleri artık.