Gönderen Konu: Citroen'den yepyeni C3  (Okunma sayısı 1137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Citroen'den yepyeni C3
« : Temmuz 06, 2009, 17:24:07 »




90 yaşını kutlayan Citroen tanıttığı modelleri ile otomobil severleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. C3 Picasso ile C3 ailesinin yenileneceğinin sinyallerini veren Citroen bizleri yanıltmadı ve C3'ün yeni yüzünü tanıttı. İlk kez Frankfurt Fuarı'nda satışa sunulacak olan yeni C3 güncel C3'ün tasarımını daha da ileri taşıyor.
Yeni C3, dış tasarımında teknolojisine vurgu yapan güçlü çizgilere, iç tasarımında ise  ısıya dayanıklı ön panel ve farklı krom detaylarıyla özel bir görünüme sahip. Markanın “Créative Technologie” imzası ile tanımladığı yeni kimliğinin ilk ürünü olan Yeni Citroën C3 sürücü koltuğunun arkasına kadar uzanan özel “Zenith” ön camı sayesinde görüş açısı maksimuma çıkarılmış. 80 derecelik görüş açısı ise bu iddiayı doğruluyor.

Yeni Citroën C3, pazarın en kompakt araçlarından birisi. 3.94 m uzunluğu, 1.71 m genişliği ve 10.2 m dönüş çapı ile şehir içi kullanımda büyük rahatlık sağlıyor. Yeni C3, kompakt bir otomobil olmasına karşın geniş kullanım alanları da sunuyor. Yeni C3’ün 300 litrelik bagaj hacmi ve çeşitli saklama bölmeleri ailelerin kullanımı için küçük otomobil segmentindeki araçlardan beklenmeyecek seviyede kolaylık sağlıyor.

Yeni C3, üstün ses yalıtımı ile karmaşadan ve gürültüden uzak bir sürüş alanı sağlarken, aynı zamanda teknolojinin avantajlarından da yararlanmak isteyenler için dış dünya ile sürekli iletişim halinde olmayı sağlayan özellikler ile donatılmış. RD4 mp3 müzik sistemi, USB Box (USB girişi, iPod uyumluluğu, Bluetooth hands free özelliği), MyWay navigasyon sistemi ve bunlardan maksimum verim alınmasını sağlayan Hifi Ses Sistemi ile Yeni C3 “Créative Technologie”yi bir adım ileri götürüyor.
Yeni C3, sağlam yol tutuşu, dinamik sürüş özellikleri sayesinde şehir içinde olduğu kadar uzun yolda da sürüş konforu sunuyor. Optimize edilmiş aerodinamizme bağlı ağırlık kontrolü sayesinde (0,30 Cx ) yakıt tüketimini ve karbonmonoksit salınımını minumum seviyede tutuyor. Otomobilin lansmanı ile birlikte 99g/km karbondioksit salınımına sahip, HDi 90 DPFS motora sahip bir versiyonu da satışa sunulacak. 2011’de ikinci nesil Stop&Start sistemini de kapsayan yeni motorlar sayesinde yakıt tüketimi yönetiminde yeni bir çığır açılacak. Böylece 5 ve 6 vitesli manüel şanzımanlı 95 ve 90g/km karbonmonoksit salınımına sahip yeni dizel motorlar da pazara sunulacak. Benzinli versiyonda, yeni nesil 3 silindirli motorlarda salınım 100g/km olacak.

Toyota Club Türkiye

Citroen'den yepyeni C3
« : Temmuz 06, 2009, 17:24:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Citroen'den yepyeni C3
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2009, 17:29:33 »
umarım bahsettikleri kadar değişim olmuştur...
benim bacanak citroen servisde çalışıyor,10.000 ile 20.000 km de ki araçların ses gelmedik yeri yok diyordu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • ゴールドメンバ
  • *****
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Citroen'den yepyeni C3
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2009, 18:38:05 »
Citroen yada sitroen bence sadece motoru için alınır, tasarımlarını hiç beyenmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
Ynt: Citroen'den yepyeni C3
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2009, 00:23:01 »
c2 hariç hiçbir modelini beğenmiyorum tasarımları çok berbat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Citroen'den yepyeni C3
« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2009, 00:44:18 »
c2 hariç hiçbir modelini beğenmiyorum tasarımları çok berbat
kesinlikle katılıyorum
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Eski Toprak Toyotacı
  • *****
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Citroen'den yepyeni C3
« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2009, 09:14:33 »
Arkadaşlar, araçla ilgili yorumları lütfen burada yapmayalım.
Folgsamkeit macht frei...