0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntıdır... Hatta sizin durduğunuz yerde durdum ve üstü fındık ezmesiyle kaplı sütlaç yedim. (Şimdi canım çekti.)
Şimdi benimde canım çekti o üstü fındık ezmeli sütlaçtan be abi napçaz.
Alıntıdır...ZİGANA GEÇİDİ:(TRABZON)Zigana 2010 Rakımlık yükseltisiyle şarkılara türkülere adını yazdırmış geçitlerimizdendir. Buraya ulaşmak için Trabzon merkezden Maçka istikametine Maçka’ dan Sümela Manastırının aksi güzergahı olan Gümüşhane Torul yönüne gitmeniz gerekiyor. Geçit yüksekliğini Deveboynuzu Tepesi ve Zigana Dağlarından alır. Bu yol sizi ayrıca Torul üzerinden Gümüşhane iline kavuşturur. Trabzon ile Geçidin arası yaklaşık 60 Km.dir.İstanbul'da ikamet etmekteyim, 2004 yılında Karadeniz turu yaparak Ardahan'a kadar gittim. Hatta sizin durduğunuz yerde durdum ve üstü fındık ezmesiyle kaplı sütlaç yedim. (Şimdi canım çekti.) 2010 rakımda hiç bir problemle karşılaşmadım. Hatta Ardahan 2450 mt, hiç sorun yaşamadım.
Benimde aksine bir durum oldu Hakkı ve Ferdi abilerim şahit Düzce pikniginde alışveriş esnasında uzaktan kumandam çalışmadı yaylaya çıktık çalışmaya başladı bende bi konumu açsam