0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğlum senin ağzını burnunu dağıtırım haaa Yanına gelip sana oraları zehir etmezsem ne olsun
bana bak Aaaaaamet kırarım bitaraflarını ne bu yaa valla içim gitti yer varmı tatile gelimmi yanına
len oglum parayı harcama farları alacan ha
Türkiye'de gitmeyi istedigim yerlerden biri.Bilmiyorum Emre-Mesut abigilin gelme olasılı ne ama beni biliosun abi bi gün Ankara bir gün başka yer bi bakmışsın sabah aramışım
Gel abi beach senin
valla bi oda ayarlarsan gelirim 1 haftalığına hatta 3 kişilik ayarla bizimkilerede bi tatil yaptirim, bende araştırıyorum bikaçgündür, fiyatlar hakkında bilgin varsa zöelden ulaştırıver
Abicim msnden konuşalım hertürlü yardımcı olurum...
Türkbükünü kapatmış gibi bir halin var baba:) Nedir durum...Fotograflar gayet güzel
Bi açıkla bakalım şu piyase fiyatlarını yeni TCT toplantısı için Türkbükü'nü mekan yapalım. Şimdilik İsmail hocam ile Rize'de toplantı yapmayı düşünüyorum ama heran fikrimi değiştirebilirim. Hayatı o an yaşamak gerek, yarın tüm planlarımı değiştirebilirim Ahmet'cim
Kapanırmı başkan daha yeni başlıyor buralarda hayat Abi ne yalan söyliyim kendi adıma diyorum maaşla çalışan biri olsam hayatta gelmem Türkbüküne hergece için 2maaş harcamak koya adama dimi ama
O aldığın maaşa ve gece hayatını nasıl yaşadığına bağlı
Ahmet'cim seninle yakında zamanda görüşmeyelim güzelim
Oooo Ahmetim sefan olsun olmasına da den,z olmayan bölgelerdeki arkadaşlar dövecek bu gidişle seni