Gönderen Konu: Ücretsiz Check-Up Ankara AKOTA???  (Okunma sayısı 2929 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Ücretsiz Check-Up Ankara AKOTA???
« : Temmuz 04, 2009, 10:25:01 »
Herkese merhabalar Toyota Club Türkiye bolumunu yeni kesfetmis biri olarak bende birkac soru sormak isterim.

Oncelikle aracım 1997 Model Toyota Corolla XL ve 83bin km de. Son bakımı Ankara Akota da 72binde yapıldı. Gecen ucretsiz check-up icin Akotaya goturdum aracı ve soyle bir bilanco cıkardılar...

1- Yag Camur Gibi olmus dediler

2- Aku nun degismesi lazımmıs

3- Aku demiri oksitlenmis ????

4- Aku kutup basları oksitlenmis

5-Arka krank kecesi ve Karter Contası degisecekmis Yag kacagı varmıs guya.

6-80bin bakımı yapılacakmıs (buji filtre su bu) butun sıvılar degisecekmis ne kast ettiklerini anlamadım ama fren hidroligi sanzıman yagı falan sanırım pek bilgimde yoktur motor konusunda.

7- Balatalarda degisecek

8- Sag park ampulu degisecekmis

9- Triger ise 100bin e kadar garantiliymis valla nasıl is anlamadım.

10- Bunların dısında amortisor, bide bu pedallara (gaz fren debriyaj) baktırmak istiyorum

simdi Ankarada butun bunları uygun fiyata halledebilecek Ankaralı arkadasların Corollaları gozu kapalı emanet ettigi ucuz ve guvenilir bir usta arıyorum yada tanıdıgı olan iscilik dahil bir fiyat ogrenebilir mi bunlar icin gercekten zor durumda kaldım servis kazıgı yemek istemiyorum yada servisten sasma servise mi gotur dioyorsunuz acil cevap bekliyorum saygılarımla...

Toyota Club Türkiye

Ücretsiz Check-Up Ankara AKOTA???
« : Temmuz 04, 2009, 10:25:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Ücretsiz Check-Up Ankara AKOTA???
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2009, 10:28:27 »
Emre bey öncelikle hoş geldiniz. Sizi tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz. Bu işlemlere ne kadar fiyat verdiklerini belirtirseniz Ankaralı arkadaşlar size yardımcı olmaya çalışacaktır. İyi forumlar.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2009, 10:46:28 »
Ramazan Bey merhaba Hosbulduk tanısma bolumunu gormemistim kendimi tanıttım simdi :) Balata maddesini ben ekledim onun dısındaki islemler icin 1250tl gibi bisey dediler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2009, 10:54:24 »
ben ankarada iken şaşmazda oto pehlivan vardı gayet temiz iş yapıyorlardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2009, 13:01:22 »
Özcan abi ya da Türkay konuya bakınca size usta önerecektir, çok memnun odukları sadık  usta vardı ona gidersiniz.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2009, 14:29:41 »
Burak Bey ve Emrah Bey cok tesekkur ederim yanıtlarınız icin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2009, 12:11:55 »
Özcan Sadık Usta'yı tavsiye edecektir.  Özelden adresi almıştım.

Dörtnal Toyota Servisi 1.Cadde, 11. Sokak, No:36 Şaşmaz / ANKARA 

Tel: (0312) 278 59 69 - 278 59 70
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2009, 23:42:26 »
Merhaba yeniden herkese cok tesekkur ediyorum bir arkadasımın yakını motordan ve Japon arabalarında baya iyi anlıyor araca birde o baktı. Yagı degisecek dedi baska bir sorun yok dedi. Arka park ampulu calısmıyor dediler serviste acıp baktık hepsi yanıyor.Aku ile ilgili bir sorun yok. Motoruda yıkatınca ve silince pas dedigi yerlerin sarı yaprakların suyu ve izleri oldugunu gorduk. Okulda (odtüde) agac yaprakları asırı fazla ve sonbaharda baya ince yaprak kacmıs motora ama su an sıfır gibi oldu :) Klasik 80bin bakımı dısında aracın herhangi bir sorunu yok. Ah Akota ah ben sana ne diyim bosuna heyecanlandırdın beni :) Bende bundan sonra sanırım Dörtnala götürecem yada satacagım arabayı ikinci el bi yeni kasa civic bakabilirim araba cok hosuma gidiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 12, 2009, 01:51:58 »
Merhaba yeniden herkese cok tesekkur ediyorum bir arkadasımın yakını motordan ve Japon arabalarında baya iyi anlıyor araca birde o baktı. Yagı degisecek dedi baska bir sorun yok dedi. Arka park ampulu calısmıyor dediler serviste acıp baktık hepsi yanıyor.Aku ile ilgili bir sorun yok. Motoruda yıkatınca ve silince pas dedigi yerlerin sarı yaprakların suyu ve izleri oldugunu gorduk. Okulda (odtüde) agac yaprakları asırı fazla ve sonbaharda baya ince yaprak kacmıs motora ama su an sıfır gibi oldu :) Klasik 80bin bakımı dısında aracın herhangi bir sorunu yok. Ah Akota ah ben sana ne diyim bosuna heyecanlandırdın beni :) Bende bundan sonra sanırım Dörtnala götürecem yada satacagım arabayı ikinci el bi yeni kasa civic bakabilirim araba cok hosuma gidiyor...
  Ali arkadaşım vermiş adresi.Yazdığınızdan anladığım kadarı ile sizde aracınıza pek bakmıyorsunuz.Sonbahar gelecek neredeyse geçen sonbaharın yapraklarından bahetmişsiniz :) Sanırım Akota'nın o kararları almasındaki neden motorunuz aşağıdaki gibi olsa gerek

Her hangi bir durumda Ali Yıldırım arkadaşımızın belirttiği numarayı ararsanız ve selamımızıda iletirseniz (iletmesenizde ilgilenecekler) size her konuda (mekanik,boya-kaporta,teknik bilgi) yardımcı olacaklardır.Saygılarımla
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Temmuz 12, 2009, 14:36:05 »
Ali abi ve Özcan Abi tesekkur ederim yardımlarınız ve gorusleriniz icin eger satmazsam aracı direk Sadık Ustaya goturecem.Ancak arabama cok iyi bakarım burada sorun servisin adam gibi check up yapmaması sanırım arabamı satacagım yenilemek icin ve motoru temizlekten sonraki fotografını buraya koyayım. Arac zaten 1997model ve 84bin kmde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 12, 2009, 16:44:07 »
   Bence bu servis olayını pekte bir kafaya takmayın.Böyle yaparak sizde bir güvensizlik yaratmış ve müşteri kaybetmiştir.Bunu servis düşünsün.Siz değil...
   Diğer yandan bu durumu yaşadığınız için arabanızı satmayı yenilemeyi düşünüyorsanız gerek yok bence.Zaten yenileyecektim diyorsanız o ayrı bir konu....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR