0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama modifiyeli araçlarında alıcısı az olur.
Türkay arkadaşımyaz aylarındaki fiyatlar çok gerçekçi değil.Bu arabaları çok araştırdım ben senin araban da güzel olabilir .Ama modifiyeli araçlarında alıcısı az olur.Bence araca sonradan taktıklarını çıkar ve model yılına km sine göre gerçekçi fiyat koy arabaya o zaman satarsın
arkadaşlarr 1.3 motoruu küçükk doğruu okadarda ezmeyin ancakk arabayıı nasıll ve ne şekilde kullanacağınada bağlı bn 1.3 var yanlız takılan bi adamım o nedenle hemm ekonomikk hem rahatım ama kalabalıkk gidelim deyince araba dolunca rampada bayılıyoo weyalan değilll istediğine sor ama düz yolda affetmez bu toyota her türlüü kazanırsın sana masraf ıkarmazzz servise gitme gerekk görmedikçe sana mızmızlanmaz yağına uyuna lastiklerine bakk hayatının kalanında kullan bence
Türkçe yazım ve imla kurallarına uymanızı rica ediyorum.
Cem sakin ol kimse 1,3 e bişe demez zaten burda Diyen olursa ben varım Ferdi abi var 1,3e en güzel örnek
merhaba. bende 1600 motor corolla var.performansından çok menmunum.araba yakmıyo nerdeyse kokluyo. kmde 110 krş yakıyo. yokuşlarda banamısın demiyo .hiç bir yokuşta 80 den aşşağı düştüğümü hatırlamıyorum.110 bg 16 valve efi motor var. bence 1.6 corolla alın sıralı sistem taktıdın keyfinize bakın.