Gönderen Konu: hangi toyota corollayı almalıyım yardım lütfen ???  (Okunma sayısı 8522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: hangi toyota corollayı almalıyım yardım lütfen ???
« Yanıtla #40 : Temmuz 09, 2009, 22:28:30 »
levent bey ne saçma yorum yapmışsınız 1.2 albea ile1.3 efsane kasa corolla bir tutulurmu yahu >:(
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 09, 2009, 22:28:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 09, 2009, 23:22:41 »
Tabiki bir tutulmaz Atakan Bey! Ben sadece tecrübe ettiğim konuyu paylaşmak istedim.
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 10, 2009, 22:23:48 »
bikere motor parçalarınınkalite farkı biri fiat biri toyota eminim toyotanın 1.3 1.6 fiatları zorlar sizin mantığınızla
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #43 : Temmuz 11, 2009, 00:02:46 »
siz corolla değimişsiniz ama size bir önerim olacak toyota carina, binmek için ideal bir araba hem daha ucuz hemde herşeyi var klima hidrolik direksiyon abs asr hava yastığı  immobilizer elektrikli cam ve aynalar ve de performans. 1997 model e2.0 gli 12000 tl civarı rahat rahat alırsınız tek sizi zorlayacak olan vergisidir oda kasko değerinin %5 ini geçtiği için bir yan dilimden yararlanabilirsiniz. oda sanırım 155 tl bu araca da inanın değer. size araç seçiminizde kolaylıklar ve şans diliyorum.
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 11, 2009, 00:25:42 »
Ama  modifiyeli araçlarında alıcısı az olur.
   Modifiyeli mi ? Türkay'ın aracı modifiyeli değil ki?Jant,Spoliler ve farlar için dediyseniz :D
  Türkay ilandaki o tuhaf  fotoğraflar yerine son halinin daha yakın plan çekilmiş fotoğraflarını koyarsan daha güzel olur
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 11, 2009, 00:49:13 »
Türkay arkadaşımyaz aylarındaki fiyatlar çok gerçekçi değil.Bu  arabaları çok araştırdım ben senin araban da güzel olabilir .Ama  modifiyeli araçlarında alıcısı az olur.Bence araca sonradan taktıklarını çıkar ve model yılına km sine göre gerçekçi fiyat koy arabaya o zaman satarsın
ben yaz kış ayırt etmeden bu fiyatı istiyorum, araca taktıklarımı söktükten sonra 98 model ve 104.000kmdeki corolla 12500 etmez mi yani :D daha gerçekçi fiyat derken ne istiyorsunuz ki? 10.000 mi? 12.500ytl bence fazlasıyla gerçekçi bir rakam..ve satmak için yanıp tutuşmuyorum sadece 2004 avensis buldum, tam istediğim araç temiz ve düşük kmli, onu almayı çok çok isterim onun için satma isteğim coştu, modifiye derken de aracıma taktığım herşeyin orjinal olmasına ve orjinali bozmamasına dikkat ettim, farlar dışındaki herşey de orjinal zaten, motorda da oynama yok benim aracımda modifiye yok yani aslında
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Temmuz 12, 2009, 17:19:35 »
arkadaşlarr 1.3 motoruu küçükk doğruu okadarda ezmeyin ancakk arabayıı nasıll ve ne şekilde kullanacağınada bağlı bn 1.3 var  yanlız takılan bi adamım o nedenle hemm ekonomikk hem rahatım ama kalabalıkk gidelim deyince araba dolunca rampada bayılıyoo weyalan değilll istediğine sor ama düz yolda affetmez bu toyota her türlüü kazanırsın sana masraf ıkarmazzz servise gitme gerekk görmedikçe sana mızmızlanmaz yağına uyuna lastiklerine bakk hayatının kalanında kullan bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Temmuz 12, 2009, 17:22:10 »

arkadaşlarr 1.3 motoruu küçükk doğruu okadarda ezmeyin ancakk arabayıı nasıll ve ne şekilde kullanacağınada bağlı bn 1.3 var  yanlız takılan bi adamım o nedenle hemm ekonomikk hem rahatım ama kalabalıkk gidelim deyince araba dolunca rampada bayılıyoo weyalan değilll istediğine sor ama düz yolda affetmez bu toyota her türlüü kazanırsın sana masraf ıkarmazzz servise gitme gerekk görmedikçe sana mızmızlanmaz yağına uyuna lastiklerine bakk hayatının kalanında kullan bence

Cem sakin ol kimse 1,3 e bişe demez zaten burda ;) Diyen olursa  ben varım :P  Ferdi abi var 1,3e en güzel örnek ;) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 12, 2009, 21:56:25 »

Türkçe yazım ve imla kurallarına uymanızı rica ediyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Temmuz 12, 2009, 22:09:38 »

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #50 : Temmuz 13, 2009, 23:08:39 »
Cem sakin ol kimse 1,3 e bişe demez zaten burda ;) Diyen olursa  ben varım :P  Ferdi abi var 1,3e en güzel örnek ;) :D
Bende varım.Valla bizdede 98 corolla 1.3 xe var hidrolik direksiyon var ama klima malesef yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #51 : Temmuz 14, 2009, 10:39:33 »

Hakkı Bey elinize saglık. İnanın Cem Bey in satırlarını okurken çok rahatsız oldu gözlerim. Hemen altında kibar uyarınızı görünce sımsıcak kumlardan geçerken denize attığım ilk adım ferahlığı hissettim desem yeridir.

Başlığa uygun olarak da minik bir tecrübe ekleyebilirim. 2 hafta kadar önce 93 model 1.6 gli aldım. Klima var ve direksiyon hidrolik (gli lerde standard mı bilmiyorum). 12500 TL ye aldım. Epey yaşlı olsa da oldukça temiz ve güçlü bir araba. Gerek yakıt gerekse kullanım rahatlığı yönünden tavsiye ederim. Yaşından kaynaklanacak sorunlar olacaktır, onları da sizinle paylaşırım.

Cognition starts with Perception

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #52 : Temmuz 14, 2009, 19:21:27 »
merhaba. bende  1600 motor corolla var.performansından çok menmunum.araba yakmıyo nerdeyse kokluyo. kmde  110 krş yakıyo. yokuşlarda banamısın demiyo .hiç bir yokuşta 80 den aşşağı düştüğümü hatırlamıyorum.110 bg 16 valve efi motor var.  bence 1.6 corolla alın sıralı sistem taktıdın keyfinize bakın.
TRD_____

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Efsane Limited
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Temmuz 22, 2009, 21:39:57 »

[/quote]
merhaba. bende  1600 motor corolla var.performansından çok menmunum.araba yakmıyo nerdeyse kokluyo. kmde  110 krş yakıyo. yokuşlarda banamısın demiyo .hiç bir yokuşta 80 den aşşağı düştüğümü hatırlamıyorum.110 bg 16 valve efi motor var.  bence 1.6 corolla alın sıralı sistem taktıdın keyfinize bakın.

Ben 1.6 lpgli corollanın   160 - 180 kuruş civarında yaktığını sanıyordum
Efsane Limited

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Temmuz 23, 2009, 00:43:35 »
gaza yüklendiğinizde o civarda yakar evet, şehir içinde atak kullanımda da öyle yakar ancak uzun yolda yakarsınız bence de 110 kuruş falan
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli