0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyatını söylerseniz bizde size makulmu değilmi işe yararmı yaramazmı konusunda daha iyi yardımcı oluruz
sanırım 24-24,5 a bitecek.birde benim 95 astra hb ile takas yapacağız.satıcılar arabanın hatasız olduğunu söylediler.Ankara plakalı.
Özcan Aynen katılıyorum sana. Fiyatı sonuçta o kilometreye göre düşününce normal geldi bana. Benim araba 99 ve 113 binde aldım ben nisanda. Bir de şu açıdan bakılabilir. Araç 2006 denmiş. Şayet 2006 başıysa 2006-2007-2008 ve 2009 ortası yaklaşık 3,5 sene Aşağı yukarı yıllık 35000 km yapmış.
not:bazı bilgileri yazmayı unutmuşum sanırım şimdi olmuştur.
Süper olmuş HAcı bey.Peki arabayı kimden alacaksınız.Size tavsiyem aracınızı servise götürüp 140 TL verip 3 saatlik bir kontrol sonrası almaya kara verin.Malum dizel motorlu bir araç alıyorsunuz.Size aracın seceresini kağıda dökecekler.Bu doğrultuda karar verirsiniz.Pişman olmayacaksınız..Size kardeş tavsiyesi...
zaten araçta anlaşabilirsek servise götürüp teste baktıracağım.temizse alacağım.
Arabanın kaporasını vermemize rağmen satıcı 1 saat sonra bizi sattı.Arabayla ilgli bahaneler ileri sürüp vazgeçti.gittik kaporamızı aldık.İnsanların bir kez daha ÇİĞLİĞİNİ görmüş olduk.ALLAH NE VERECEKSE HAYIRLISINI NASİP ETSİN...