0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelik Trafik sigortasındadır. 15.000 TL sına kadar olan hasar oradan karşılanır. 15.000'in üzerindeki hasarda kasko poliçeniz 10.000 tl daha öder. toplam 25.000 tl sına kadar olan hasarlar poliçe tarafından karşılanır. ancak hasar 25.000'in üzerinde ise ve siz kusurluysanız karşı taraf veya onun sigorta şirketi eksik kalan tutarı şahsınızdan talep eder.
teşekkürler...25 bin liralık toplam teminatta iyi...yine de allah korusun...
Ben Genel Sigortadan yaptırdım, geçen sene Ak Sigorta'dan yaptırmıştım. Kazadan sonra araç çekici ile gelmediği için kiralık araç vermediler. Yalnız nereye yaptırırsanız yaptırın poliçenizi okuyun, bilmediğiniz yerleri mutlaka başkalarına sorun ve IMM'yi mutlaka üst limitlerle yaptırın, kombo imm lafına dikkat edin.
merhaba..,imzamdaki araç için 730 tl ye kasko(ışık sigorta,%60 hasarsızlık,%10 meslek,%5 bireysel müşteri indirimi) yaptırdım. benim poliçede teminatlar aşağıdaki gibi belirtilmiş. benim kaskonun düşük olmasının nedeni bu 1.000tl ve 5000 tl ler olmasın..bu tutarlar çok komik değil mi..teşekkür ederim..koltuk fk şb ölüm /ds 10 000tlkoltuk fk kb ölüm /ds 50 000tlkoltuk fk şb tedavi 1 000tlkoltuk fkkb tedavi 5 000tlyhims maddi/bedeni 50 000tlkoltuk fkkb tedavi 5 000tlyhims maddi/bedeni 50 000tl
bende axa full paket kullanıyorum ön cam çatladığı için mini onarımdan değiştirdim yan sanayi verdiler, bir sorun olursa yan sanayi ürün getiriyorlarmış buda sinir bozucu birşey.