Gönderen Konu: Kodak easyshare M883  (Okunma sayısı 1497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Kodak easyshare M883
« : Temmuz 03, 2009, 14:08:44 »
yaklaşık 1 yıldır kodak m883 kullanıcısıyım yalnız çektiğim fotoğtaflardan memnun değilim bu konularda pek bir bilgim yoktur açıkçası.ben çektiğim fotoğraflarda netlik göremiyorum bu sebeple fotoğrafçıya gittiğimde bazıları normal bazıları ise objektifinde veya merceğinde sorun olabileceğinden bahsediyor sizce böyle bir makinanın bu çekimleri yapması normal mi ??

fotoğraflar yerler yani çimen olan bölgeler bulanık ve birçok yer ve bu çekitğim her resim için geçerli

Toyota Club Türkiye

Kodak easyshare M883
« : Temmuz 03, 2009, 14:08:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Kodak easyshare M883
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2009, 14:09:20 »
araç bana ait değildir bu arada satılıktır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2009, 14:19:56 »
Tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır. Aydın hocam, ALi hocam bir el atıverin :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2009, 14:51:23 »
Çekim yaparken dijital zoom kullanıyorsanız bunun olması çok normal, onun dışında makinada odaklama vardır eğer siz çekim yaparken makine çimlere odaklanıyorsa geri kalan yerler net çıkmaz sadece çimler net çıkar.

Netten araştırma yaptım ve bu cihazda bi özellik fark ettim, bu özellik aktif ise kapatıp deneyin, kapalı ise bu özelliği açıp öyle deneyin derim size.

Kodak M883 dijital kamera - Efektler
Kodak M883 dijital kamera fotoğraf çekme keyfini bünyesindeki çeşitli fonksiyonlarla kolaylaştırıyor. Cihazın, loş ışıklı ortamlarda canlı görüntüler elde edilmesine olanak tanıyan yüksek ISO değerlerinin yanı sıra Digital Image Stabilization (Dijital Görüntü Sabitleme) ve daha iyi çekimler sağlayan Kodak Perfect Touch Teknolojisi bulunuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2009, 20:10:43 »
mesut abicim bilgilerin için teşekkürler dijital zoom yapmadım kullanmıyorum zaten genelde evet odaklama var ve diğer yerler net çıkmıyor bu öz. her makinada yokmudur iyiymidir kötümüdür bence kötü dediğin görüntü sabitleme öz.kullandım buyrun bir adet fotoğraf aynı zamanda kodak perfect touch teknolojiside sadece görüntü aydınlatma renkleri daha canlı yapma gibi öz. sunuyor. buyrun fotoğraf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2009, 20:26:46 »
fotoğraf gerçekten çok kötü Recep, makinayı fotoğrafçılara gösterdin bişey yokmu dediler, garantisi yokmu cihazın, bak bende kendi makinamdan bi resim ekliyim farkı görelim ,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2009, 02:08:01 »
evet aşşağı yukarı öyle şeyler diyorlar garantiye göndermeminde ben birşeyler çözeceğine açıkçası inanmıyorum bi denemekte fayda var tabi ama tahminim sorun yok deyip geri gönderirler şimdi hayalimde bu cihaz var bakalım http://www.letsgodigital.org/tr/17855/kodak-easyshare-z1085-is/