0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim arabalar ingilterede S-Line diye geçiyormuş Sercan
ne oldu Hakkı abi
alala ilginç bişemiş abi ama adamlar biliyor tabi arabanın kralı olduğunu
abi sende her numara var yhaa
ondan değil ya arabayı zaten onlar üretmiler ingiliz üretimiya bizim araçlar aracın aslı S-Line yani TR de SPORT deselerde
abi o zaman bundan sonra bizde s-line diyelim olmamı
mesut abim döktürmüşün gene..helal olsun alkış benden abi bu arada benim elimde artık iki adet farım var ..mercekli bir far yaparız artık banada dimi abi..
oluu neden olmasın Murat pazar günü buluşmaya geliyormusun mangalcı lazım bana yardımcı bu arada ben mercek montajı falan yapamam ya hanım beni afaroz eder valla ama nazıl olduğu konusunda yardımcı olurum bilgi anlamında.
murat nerelerdesin ya görmüyorum seni bu aralar
murat,hoşgeldin senin avatar AŞK oldu sonra sen kayboldun. ne iş....
abi sormayın ya özleidm hepinizi..kısa özetliyorum türkiye ve dünay çapında bir giyim magazasının stand işlerini aldım dış vitrin tasarımları ile uğraştım numuneler sundum ve işi kaptım teslimleir ile uğraşıyorum limanlarda tır konteynelerine falan filan..arad birde mini bir kaza yaptım aracımın önü dağıldı eksper kaportacı boyacı uğraş dur..aracımın her gün bi parçası geliyor sıkıldım..alt tarafı iki far bi tampon karlık sis kapağı falan ya..çok uzun sürdü..arabasız kaldım..bide şiledeki teknemin eksikleirni gidermke zorunda idim ..balıkçılık başladı..ona gidip geliyorum ama hava bir türlü iyi gitmeid benim şilede olduğum zamanlar..yorucu ama.. ayrı bir konu açıcam nerelerdeydim neler yapıyodum diye resimlerle paylaşıcam.. amma kısa oldu heeeee...
amma yazmışssın sağol kardeşim işlerinde bereket bul bidaha hiç kaza görme inşallah ama AŞK dedik o kunuyu teğet geçmişiz?
tüm bunlara rağmen sağlıgın yerinde maşşallah yeğen,kendine dikkat et sen bze lazımsın .
aşk toyota abi sence ne olabilir..vallaha kız milletinin afra tafralarına ayıracak hiç vaktim yok..herşey sırası gelince gerçi yaşta aldı gidiyor..