Gönderen Konu: Bende Modelciyim  (Okunma sayısı 1903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0-
Bende Modelciyim
« : Temmuz 02, 2009, 14:29:32 »
Herkese selamlar;
Forumda bu bölümü görünce cidden çok mutlu oldum.Bende 15 yıldan uzun süredir bu camianın içindeyim.Modelciliğe ilk olarak uçan modellerle başlamıştım malum baba jandarma eniştede de hava kuvvetlerinde olunca başlamış bulunduk.Ancak küük yaşlarda çok sevdiğim excel'imi düşürünce kara modellerine geçmiş oldum ve 8 yıldır kara modelleri ile uğraşıyorum.Uzun süredir Türkiye Şampiyonasında yarışıyorum. 2 yıldır ep kategorisinde ondan önceki sezon 1/8 gas onroad ondan önceki sezonlarda da 1/10 parking lot'ta yarışıyordum.Aynı zamanda promodel teknik servisinde çalışıyordum ancak okulum bitince memleketime döndüğüm için şu an sadece Bursa'daki şubemize yardımcı oluyorum.Herhangi bir konuda yardımcı olabileceğim bir durum olursa seve seve yaparım.

Toyota Club Türkiye

Bende Modelciyim
« : Temmuz 02, 2009, 14:29:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Bende Modelciyim
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2009, 14:33:52 »
Ahmet hocam, biz de sizin gibi bir modeliciyi aramızda gördüğümüz için mutluyuz. Araçlarınızın resimlerini ve varsa hikayelerini bekliyoruz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2009, 14:50:49 »
Ahmet bey aramıza hoş geldiniz, modelcilikle bayadır uğraşıyormuşsunuz :) bende kara araçlarının  her türünü edindim ve kullandım sonra Helikopter ve uçaklara geçtim, şimdi elimde 6 helikopter 450 sınıfı Trex 450 Screamer 450 gibi heliler ve 5 adet uçağım var , Extra 260 + extra 300 Akrobasi, Spitfire MK8 Warbird, P51 D Mustang Wirbird gibi modellere sahibim ve halen her hafta sonu uçuşa çıkmaktayım, kara araçlarından elimde sadece 1/10 Ep TA05 Drift aracı kaldı :)

modellerinizin resimlerini görmeyi isteriz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2009, 15:08:36 »
Ben her zaman tek klasman taraftarıyım açıkçası çünkü şampiyonada özellikle birden fazla klasmanda yarışınca 2 klasmanda da başarı gelmiyor.O yüzden şu an elimde 3 adet corally rdx phi ve fazlaca yedek üzerinde de tekin rs pro esc, lrp x12 3 ve 4 turn motor var.Aracımın resimlerini en kısa sürede eklemeye çalışıcağımdan emin olabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2009, 15:24:27 »
Ahmet bey ben yarışma amaçlı yapmıyorum bu hobby'i , daha önce 1 defa Buggy kategorisinde yarıştım okadar, sadece zevk meselesi, ben daha çok bana zevk vericek şekilde kullanmayı ve insanlara yardım etmeyi seviyorum, sırf bu nedenle forum kurdum ve herkeze yardım etmeye çalışlıyorum elimden geldiği kadar, forumumun adını imzamda görebilirsiniz, bahsettiğiniz gibi bende İstanbulda Model Merkezine yardımcı oluyorum teknik servis konusunda, Cen marka araçların servisini yapıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2009, 01:03:11 »
Evet clubrc'yi biliyorum.Hatta redrc.net'te benim 1.lik kürsüsünde resimlerim vardı saolsun clubrc'den arkadaşlar çok gzl yorumlar yapmışlardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2009, 21:39:58 »
Evet clubrc'yi biliyorum.Hatta redrc.net'te benim 1.lik kürsüsünde resimlerim vardı saolsun clubrc'den arkadaşlar çok gzl yorumlar yapmışlardı.

Ahmet bey o redrc deki haberleri ben hergün takip ediyorum ve Türkiyeden sayfalar görünce elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz, sonuç itibari ile birçok ülke daha bizim ülkemizi yerini bilmeyi bırakın varlığımız bile bilmiyor, bizde hem modelcilik hemde türkiye adına orda yorumlarımızı eksik etmiyoruzki bu insanlar bizimde gelişmiş bir üşke olduğumuzu anlasınlar :)