0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoşbulduk Değerli Toyota KullanıcılarıYorumlarınız için teşekkür ederim. Ben Artvin İli Murgul ilçesinde Kamu görevlisi olarak çalışıyorum Borçka ilçesinde ikamet ediyorum. İkamet ettiğim ve çalıştığım ilçede Toyota servisi ok. en yakın servis Erzurum ve Trabzon da var. Bir ay önce Erzurum Toyota İkbal Plazaya uğradım 100.000 bakımı yaptırmak için 450 YTL para istediler ve peşin ödenmek üzere. Kardeşim ben devlet memuruyum bizde ne gezer o kadar para. Rize de özel servis varmış aracımı oraya götürmeyi düşünüyorum. Bir de şunu diyorlar. Servislerde çalışan tamirciler işin ehli olanlar değilde düşük maaşı kabul eden ve yakın akrabalarını çalıştırıyormuşlar. Özel servisler bu konuda daha sağlıklı diyorlar bana da mantıklı geliyor. Tabi bu benim gibi aracının Garantisi bitenler için geçerli. Değerli yorumlarınız için Teşekkürler. Arabamı çok seviyorum. Asfaltta yılan gibi valla.[/quote]hoş geldiniz uzaklardan.toyota nızın bakımını geçen hafta sonu biten bakım kampanyasında yaptırsaydınız 450 liradan daha az öderdiniz artık bilindiği üzere kredi kartına taksitte yapılıyor.servislerde akraba çalıştırma işine gelince işletme sahiplerinin akrabaları tabiiki istihdam edilir fakat kalite konusunda toyota ödün vermez.insanlar her kullandıkları ürün ve maldan hoşnut kalmayabilirler.yani servise gittim iyi hizmet aldım diyen arkadaşlar olduğu kadar aksini düşünenlerde var.saygı duyuyorum.özel servislerin konusu ayrı zaten 2007 başı itibari ile blok muafiyeti ile bu konu düzenlenecek.aracınızın çok yakması çeşitli sebeplerle olabilir.bujileriniz 20000 km ömürlü yakıt filtresi değişimi hava filtresi kontrolü sübap kontrolü avans kontrolü,yapılıp önemli parçanız olan 2e tipi motorlarda 100000 km de bir değişimi gereken trigger kayışı ve 2 adet ergi rulmanının değişimi gerekiyor bu değişimler yapıldıktan sonra gaz analiz cihazına bağlanarak emisyon kontrolünden sonra aracınız az yakacaktır.kullanımda önemlidir.ama önce aracın normal olması şarttır.saygılar....