Gönderen Konu: ve sorunlarım bitti yola devam :D  (Okunma sayısı 1711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
ve sorunlarım bitti yola devam :D
« : Haziran 30, 2009, 00:10:51 »
bugün aracımla sanayide bir gün geçirdik.elime geçen bir miktar parayı corolla ma full harcadım.
sabah 8 : karbüratör için karbüratörçüye gittim sorunlarımı anlattım.Çok yakıyor,bazen tıkanma yapıyor diye... ustam saolsun karbüratörü full söktü temizledi en altta bir mil boşluk yapmış bu yüzden yakar dedi neyse söktü o  mili ve tornacıya gitti boşluğu gitti içinin telini tamir takımını v.s değişti çok güzel avans ayarı tuttu.deneme sürüşüne çıktık sonuç mükemmel 2. boğazı açtığı zaman zaten yenemiyorum bide üstünde 15'' ağır jant var :D .Neyse 100 tl karbüratörçüye verdik.
Öğlen 12 : rot -balans için bir tanıdığın dükkanına gittim.adam a şikayetlerimi söyledim.Sürtme aşırı esneme v.s
adam baktı bir arkalar ölü dedi .Önleride makina ya bağladı önlerde patlak çıktı.Adam 3 marka var dedi.Tokico ,Mondre ve hayabus mu ne dedi tam hatırlamıyorum fakat üstümde fazla nakit olmadığından tokıco ya param yetmedi   (tokıco:115 tl mondre 90 tl idi )ve mondre aldım.Ve arka z rotlar ön sol rotil, sağ - sol aks körüğü , amörtisör körükleri -takozları , şanzıman yağı falan filan derken işcilik dahıl 535 tl para verdim adama ve adamla sonradan akraba çıktık :D .
Akşam bir bindim offf bu araç benim arabam mı dedim çok güzel bir viraj alişı yol tutuşu gelmişti araca :) . tüm sorunlarım bitti biraz fazla maliyetli olsada sizce mondre nasıl iyi etmişmiyim? ve aracın üstünden çıkanda TOKICO idi adam safkan japonmuş abi dedi :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

ve sorunlarım bitti yola devam :D
« : Haziran 30, 2009, 00:10:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: ve sorunlarım bitti yola devam :D
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 00:23:06 »
safkan japon :)
bunlarla idare et bidaha bi sorunun olursa biraz daha sabreder iyice para biriktirir tokıco alırsın
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2009, 01:00:09 »
Ben de sevindim sorunlarinin cozuldugune, Mustafa.
Monroe fena degildir. Rahattir da. Sorunsuz gule gule bin.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2009, 09:26:30 »
çok güzel olmuş.
gözün aydın keyifli sürüşler
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sağlıklı Yaşayalım
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2009, 09:45:57 »
açıkcası bana fiyat biraz fazla gibi geldi ...
2001 corolla vvt-i 1.4

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 01, 2009, 21:50:54 »
saolun teşekkür ederim.fiyata gelicek olursak işcilik dahil sırf asüspansiyona 530 falan verdim. sırf 380 amörtisörler tuttu. körükler , aks körükleri z-rot , denge kolu burçları, rotiller v.s . bence işciliği ile normal :D .
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 01, 2009, 21:52:31 »
safkan japon :)
bunlarla idare et bidaha bi sorunun olursa biraz daha sabreder iyice para biriktirir tokıco alırsın
valla bir daha inş bir sorun çıkmazsa değişmem abi :D arabaya bineceğim şurda en fazla 1 sene :D