0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atakan arkadaşım bırak satma Dünya'ya bir daha mı geleceksin? İnan herşey gençikte daha zevk veriyor insan çevremdeki ileri yaşlarda olan insanları görünce bunu anlıyorsun. Bende ilk evimi yaptırdım 5 yıl ödeme yaptım sonundada evin için yaptırmam gerekiyordu (geçtiğimiz kış) Kooperatife sürekli ödeme yaptığım içinde elimde birikim yoktu. Arkadaşlar , eş, dost sat arabayı evin içini yaptır 1 yıl sonra tekrar alırsın dediler. (Bu arada ilk evim olacak) Kesinlikle olmaz dedim ev için Corollamın lastiğini bile satmam Allaha büyük konuşmayayım bu Corolla bu kapıdan ancak daha yeni bir varisi geleceği için gider dedim. Hatta eşim biraz ısrar etti satmam için. Hanim dedim bak evi satarım gider Sıfır Corolla alırım evde gider çok zorlama istersen deyince bir delilik yaparım diye ısrarından vaz geçti. Ha bu arada evin içinide borç harç yaptırdım çok şükür bitti. Neyse uzatmayalım Çok sevdiğim bir arkadaşımın bir Lafi var. ''Kardeşim gençlikte binmeyecemde istediğim araca (affınıza sığınarak yazıyorun) popomun kılları ağırınca mı binecem, varsa imkanınm gençlikte binerim çatır çatır bakarım keyfime'' Yarına çıkacağımız bellideğil der hep.
yha bide arkadaşalr 1.4 olması kötü bir şey mi çabuk satılmaz elinde kalır gitti paran gibi şeyler söylüyorlar fakat ben aracımın performansından memnunum
tey tey tey hep birlikte toyota türküsüyle halay çekilir....