0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şamandırayı komple değiştirirler çünkü
bende kadran hareket ediyor, ben 3 depo bitirdim ama ışık hiç yanmadı, ama çok mantıklı o bakır işi, yani şamandıra iniyor, benzin göstergesinin ibresi de iniyor en sonunda şamandıranın dibindeki bakır deponun tabanına değiyor, devre tamamlanıyor ve ışık yanıyor..böyle anladım o bakır meselesini, ama bende öyle bakırın aşınacağı kadar benzinsizlik olmadı yaa..11 yıldır benzin bittiği zaman depoyu tamamen doldurduk hep, sadece bir kez 150km yaptım ışık yanarak..erhan abi aslında dörtnala gitsen orda sadık usta baksa bi, bana da sonucu bildirsen, izmirde hiç güzel toyota ustası bilmiyorum, hep servise gittim izmirde, bunun için de gitmem, şamandırayı komple değiştirirler çünkü
Bu yakıt şamandırasının sökülmesi zahmetli bir iş midir? Motor ustasına mı gideceğiz, kim yapar bu işi Tolga? Ben emin olmak için bi 50 liralık benzin alayım. Bakayım kadran hareket ediyor mu? Belki sadece ışık arızası değildir...@Ümit sorma valla LPG çıktı mertlik bozuldu
erhan abi şaşmazda ben detam tarif edemem ki ya dükkanın numarasını vereyim: 0312 278 59 69