0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Futbol maçında hayatında ilk çalımı bana atan Ahmet Can'ın mutluluk göz yaşlarını görmeniz gerekirdi
Konuyu başlatıp işi sonuçlandıran Ahmet Can DİL'e ve organizasyona katkılarından dolayı Ferdi ÇETİNBAŞ kardeşime ise ayrıca teşekkür ederim.
Buluşma o kadar güzeldiki hem eğlendim hem de keyif aldım. Eski şirletimden arkadaşlarım piknik alanında olmasına kısa bir süre bile olsa ortamdan ayrılıp yanlarına gidemedim (ortamı siz düşünün artık). Tüm ekip çok samimi ve cana yakındı, öyle bir toplantı düşünün ki araba konusu neredeyse hiç konuşulmadı
Takım arkadaşlarınla yaptığın işbirliğine ne demeli acaba ! Kornerler, goller olmaz bu kadar olmaz:) (9 - 6 )
Bende gelen gelemeyen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah memnun edebilmişizdir misafirlerimizi .Bu arada hakeminiz nasıldı?
Hakem 10 numeroydu adam kapılmış yöneticiliğe ben oynamam yönetirim dedi
Vay ben neler kaçırmışım böyle
Hakkı abey senin kurallar çok sert valla hakem sen olsan maç 2. dakikayı görmeden tatil olurdu
Maç 2. dakikayı görürdü hatta çok daha az çamurlu olurdu, malum 2. dakika 5. kırmızı karttan seni oyundan kesin atardı, birde bize 6. kornerden 2 penaltı çalardı
Bilmem, nasıldı? İyi görünüyordu ama, kırmızı kartı evde unutmuş beyaz kart çıkartıyordu
Yöneticileri devre dışı bırakmak için asıl eğlenceyi sen gittikten sonra başlatalım dedik ama Dağhan kardeşim senin yokluğunu hissettirmemek için koşa koşa gelmiş.
Emre dün kahkaha kısmına katılmıyorum demiştin ama bi kusurumuz mu oldu kardeşim...
Yok kardeşim benim.Yorgunluktan gözlerim kahkahayı kahvaltı olarak gördü "kahvaltı kısmına katılmıyorum demek istemiştim" sonra fark edince sildim
Demek ki insanın önce gözü doyacakmış. Ahmet sana demedim mi bir tavuk daha parçalatalım diye Bak arkadaşı aç göndermişiz
Süper hafta sonu için katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eşleri ile gelen arkadaşların eşlerine de ortamımızı daha samimi hale getirdikleri için ayrıca teşekkür ederim. İlk mesaj'da Ahmet'in teşekkür ettiği Özgür DEMİR ve Bilgehan MERCAN ve Serdar DİL kardeşlerime ve elimizi sıcak sudan soğuk suya değdirtmeyen Burak DİL ve Erdi ÇETİNBAŞ kardeşlerime hem çok çok teşekkür ederim. Buluşma o kadar güzeldiki hem eğlendim hem de keyif aldım. Eski şirletimden arkadaşlarım piknik alanında olmasına kısa bir süre bile olsa ortamdan ayrılıp yanlarına gidemedim (ortamı siz düşünün artık). Tüm ekip çok samimi ve cana yakındı, öyle bir toplantı düşünün ki araba konusu neredeyse hiç konuşulmadı Futbol maçında hayatında ilk çalımı bana atan Ahmet Can'ın mutluluk göz yaşlarını görmeniz gerekirdi Fotoğrafları ilk fırsatta ekleyeceğim ama sadece seçtiklerimi ekleyeceğim diğerleri için rapidshare üzerinden link vereceğim (bu fikir Mesut'un fikri ama aklın yolu birdir onun dediği gibi yapmak daha kolay olacak). Günün sonunda evlerimize götürmemiz için aldığımız bir somun ekmeğin kokusu ile Ankara'ya kadar günü yaşayarak geldik. Emeği geçen tüm arkadaşlara, bizi kusursuz bir şekilde misafir eden Düzce'li arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederim. Konuyu başlatıp işi sonuçlandıran Ahmet Can DİL'e ve organizasyona katkılarından dolayı Ferdi ÇETİNBAŞ kardeşime ise ayrıca teşekkür ederim.