0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olay budur...
Ahmetim eminim güzel olduğuna keşke bende aranızda olabilseydim Heykel önce aklıma gelse işletmiştim seni ama ilk Cumhuriyet cad. geldi eee Hadi Fotoğrafları bekliyoruz
Aslan kardeşim benim Her ne kadar, dönüşte millete beni "canavar" olarak anlatsan, herkesle vedalaşıp beni unutsan da sen her zaman ayrısın
Yemedim abi numaranı ama güzel denemeydi... evet harika bir buluşmaydı...Fotolar diğer arkadaşalrda malesef abi bende telefon çekimi var Mesut Akın ve Ali Yıldırım abileri beklemek durumundayız malum yoldalar...
Yemeyeceğini biliyordum Ahmetim yanınızda olamadığıma üzüldüm telefonla bari bir katılayım selam edeyim dedim
Hadi hayırlı yolculuklar herkese...Benim için de yeseydiniz:)))) Foto yok mu foto?
KPSS sınavındaki görevimimden dolayı aranızda bulunamadığım için Düzceli olarak tüm misafirlerden özür diliyorum. Eminim çok güzel olmuştur.
Eve yeni girdim daha yolculuk yormuş baya bacaklarımda derman kalmadı Gelen herkeze birkez daha ben çok teşekkür ediyorum,hiç yabancılık çekmeden 40 yıllık arkadaş dostmuşuz gibi bol kahkahalı keyifli vakit geçirdik
saolasın abim, araba biraz pislendi ama olur o kdr
Cortim mukabil dileklerimizi layığıyla iletmiş zaten katılan tüm dostlara çok teşekkür ederiz, nicelerinde beraber olmak temennisiyle...
araba biraz pislendi ama olur o kdr
Kahvaltı nasıl bişeydir bu MC bilmiyo Yorulma kısmına katılıyorum.Otobanda giderken hıza bir bakıyorum 70-65-60 a düşmüş alla alla diyorum acaba bi sorun mu gazı çekiyorum iyice düşüyo çekişten falan.Vites küçültüyorum bi daha basıyorum gaza meğersem bacağımın ağırmasından artık gaza bastığımı hissetmiyormuşum.Gaza basmayınca araba onun için gitmiyomuş