Gönderen Konu: 28 Haziran Düzce....  (Okunma sayısı 3897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
28 Haziran Düzce....
« : Haziran 28, 2009, 21:22:18 »
    Aslında böyle güzel bir konuya asık surat yakışmazdı ama...
    Az önce bugunede nokta koyduk... Harika ötesi birgündü bizi sayıp gelen tüm büyüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum geçekten ben çok eğlendim ve mutlu oldum binlerce kez Teşekkür....  

Ayrıca üye olmadıkları halde sabah 8de piknik alanına giden ve saatlerce bekleyen manevi desteğini benden esirgemeyen Özgür DEMİR ve Bilgehan MERCAN kardeşlerime ve Cortim Serdar DİL'e sonsuz minnnetlerimi iletiyorum...

Ve ben otursamda akşama kadar bir dakika oturmadan çalışan canım kardeşim Burak DİL'e beni utandırmadığı için sonsuz saygı ve sevgimi iletiyorum...

Ve toplantıda maddi ve manevi büyük desteği olan Ferdi ÇETİNBAŞ abime ve Tuğba ÇETİNBAŞ yengeme ve Erdi ÇETİNBAŞ kardeşime Allah daha çok versin kesesine bereket yüreklerine sağlık...  

Emre OZAN abim, Adıgüzel Didem OZAN yengecime ve ufaklıgımızla beraber mutlu bir ömür diliyorum...

Bu ruh haliyle iyi döktürmüşüm aslında herkes için yazacağım iyi dileklerim var ama... İsim isim saymam gerekli artık... 722 km yolu bir davetle gelen Hakkı SAYGILI abimin o güler yüzü hiç solmasın...  Ayrıca Hakan ÖZTÜRK abim ve Umut ÖZTÜRK yengeme,  Ali YILDIRIM abim ve Semahat YILDIRIM yengeme (06 ASY), İlhan ÇİLİNGİR abim ve Zeynep ÇİLİNGİR yengeme, Onca işin arasında iki saatliğinede olsa katılan yönetcimiz Dağhan BaŞTUĞa ve kız arkadasına, Mesut AKIN abime ve ufaklıklarına (rc) ve Adnan arkadaşıma, Emre AÇIK kardeşim ve kardeşine, Bütün tersliklere rağmen yılmayan Coşkun DEMİRATLI kardeşime bizi mutlu ettikleri için teşekkürü borç biliriz....

Bence herşeyiyle muhteşem bir gündü Düzceli büyüklerim olmasına rağmen en önne gitmemi dilediler koca gün gezerken dikiz aynamda bir sürü toyota ve içinde dostlarım vardı... En son ayrıldıktan sonra dikiz aynama baktığımda o boşluk gerçekten bana koydu...

Ve şuan yolda olan tüm dostlara hayırlı yolculuklar diliyorum dilerimki nice mutlu buluşmalara... Keşke birsürü alkışlayabilsem onları ama karma eylem vs bişi diyor forum kuralları :D ama hepsine birer :alkis:

Toyota Club Türkiye

28 Haziran Düzce....
« : Haziran 28, 2009, 21:22:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
Ynt: 28 Haziran Düzce....
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2009, 21:24:38 »
olay budur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2009, 22:09:18 »
Ahmetim eminim güzel olduğuna keşke bende aranızda olabilseydim :(
Heykel önce aklıma gelse işletmiştim seni ama ilk Cumhuriyet cad. geldi :D
eee Hadi Fotoğrafları bekliyoruz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2009, 22:09:43 »
:alkis: Aslan kardeşim benim :alkis: Her ne kadar, dönüşte millete beni "canavar" olarak anlatsan, herkesle vedalaşıp beni unutsan da sen her zaman ayrısın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2009, 22:14:39 »

olay budur...

Eyvallah ati...

Ahmetim eminim güzel olduğuna keşke bende aranızda olabilseydim :(
Heykel önce aklıma gelse işletmiştim seni ama ilk Cumhuriyet cad. geldi :D
eee Hadi Fotoğrafları bekliyoruz ;)

Yemedim abi numaranı ama güzel denemeydi... evet harika bir buluşmaydı...

Fotolar diğer arkadaşalrda malesef abi bende telefon çekimi var Mesut Akın ve Ali Yıldırım abileri beklemek durumundayız malum yoldalar...

:alkis: Aslan kardeşim benim :alkis: Her ne kadar, dönüşte millete beni "canavar" olarak anlatsan, herkesle vedalaşıp beni unutsan da sen her zaman ayrısın :D

Abimsin üzme beni valla yengemle sarıldık hatta kandır bunu diye işaret ettim yazın Bodrum için :( ama o ara pompacı bıdı bıdı edince ikinci sefer alelacele oldu yarın gidi o herife mesleğiyle yaklaşıcam !!! :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2009, 22:25:01 »
Yemedim abi numaranı ama güzel denemeydi... evet harika bir buluşmaydı...

Fotolar diğer arkadaşalrda malesef abi bende telefon çekimi var Mesut Akın ve Ali Yıldırım abileri beklemek durumundayız malum yoldalar...

Yemeyeceğini biliyordum Ahmetim yanınızda olamadığıma üzüldüm telefonla bari bir katılayım selam edeyim dedim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2009, 22:36:18 »
Hadi hayırlı yolculuklar herkese...Benim için de yeseydiniz:)))) Foto yok mu foto?
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2009, 22:38:10 »
KPSS sınavındaki görevimimden dolayı aranızda bulunamadığım için Düzceli olarak tüm misafirlerden özür diliyorum. Eminim çok güzel olmuştur.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2009, 22:41:58 »

Yemeyeceğini biliyordum Ahmetim yanınızda olamadığıma üzüldüm telefonla bari bir katılayım selam edeyim dedim ;)

Zaten bir o kadarda telefonla katılım oldu  :D :D :D saolun abi gönüller bir bunu gösterdiniz yeter ;)

Hadi hayırlı yolculuklar herkese...Benim için de yeseydiniz:)))) Foto yok mu foto?

Herkes için yedik bol bol :D :D fotolar yakında idarelik var toplantı fotoları bölümünde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2009, 22:43:09 »

KPSS sınavındaki görevimimden dolayı aranızda bulunamadığım için Düzceli olarak tüm misafirlerden özür diliyorum. Eminim çok güzel olmuştur.

iyi insan lafını üzerine gelir telefon ile atılan diger büyügümüz Murat abicim sen sıkma canını bi dahakine inşallah....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 81 DL 579
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2009, 23:13:46 »
Cortim mukabil dileklerimizi layığıyla iletmiş zaten :) katılan tüm dostlara çok teşekkür ederiz, nicelerinde beraber olmak temennisiyle...:)
Β∆Ξ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2009, 23:24:09 »
Eve yeni girdim daha :D yolculuk yormuş baya bacaklarımda derman kalmadı :D Gelen herkeze birkez daha ben çok teşekkür ediyorum,

hiç yabancılık çekmeden 40 yıllık arkadaş dostmuşuz gibi bol kahkahalı keyifli vakit geçirdik :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 81 DL 579
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2009, 23:30:07 »
Eve yeni girdim daha :D yolculuk yormuş baya bacaklarımda derman kalmadı :D Gelen herkeze birkez daha ben çok teşekkür ediyorum,

hiç yabancılık çekmeden 40 yıllık arkadaş dostmuşuz gibi bol kahkahalı keyifli vakit geçirdik :)

saolasın abim, araba biraz pislendi ama olur o kdr :D
Β∆Ξ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2009, 23:35:33 »
saolasın abim, araba biraz pislendi ama olur o kdr :D

ben onu yarın akşam yıkar yalarım bal dök misali :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2009, 23:36:23 »
Cortim mukabil dileklerimizi layığıyla iletmiş zaten :) katılan tüm dostlara çok teşekkür ederiz, nicelerinde beraber olmak temennisiyle...:)

+1 ;)

+1 :D

araba biraz pislendi ama olur o kdr :D

+10000000000000000000 :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #15 : Haziran 29, 2009, 00:42:02 »

abi zaten muhabbet olmasa bu kadar dostluklar olmaz.geçen günde yazdım bi form üye oldum motorsikletle ilgili sadece üye oldum o kadar.insanlar o kadar seviyesiz ki anlatamam yani bide telefon açıp ya atilla bey kayıt yaptınız hiç girmiyosunuz dediler bende dedim başkanım kusura bakmayın ama muhabbet sarmadı dedim toyotayı ve formumuzu seviyorumm  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2009, 00:54:39 »

Kahvaltı nasıl bişeydir bu MC bilmiyo :D

Yorulma kısmına katılıyorum.Otobanda giderken hıza bir bakıyorum 70-65-60 a düşmüş alla alla diyorum acaba bi sorun mu gazı çekiyorum iyice düşüyo çekişten falan.Vites küçültüyorum bi daha basıyorum gaza meğersem bacağımın ağırmasından artık gaza bastığımı hissetmiyormuşum.Gaza basmayınca araba onun için gitmiyomuş :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #17 : Haziran 29, 2009, 10:58:53 »
Yorucuydu; ama güzel geçen günün üzerine tatlı bir yorgunluk. Akla geldikçe yapılanlar küçük bir tebessüm bıraktı yüzümüze...
Tüm katılan katılmayan toyotacılara teşekkür ederiz.:)   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2009, 11:07:28 »
Kahvaltı nasıl bişeydir bu MC bilmiyo :D

Yorulma kısmına katılıyorum.Otobanda giderken hıza bir bakıyorum 70-65-60 a düşmüş alla alla diyorum acaba bi sorun mu gazı çekiyorum iyice düşüyo çekişten falan.Vites küçültüyorum bi daha basıyorum gaza meğersem bacağımın ağırmasından artık gaza bastığımı hissetmiyormuşum.Gaza basmayınca araba onun için gitmiyomuş :D

Emre dün kahkaha kısmına katılmıyorum demiştin ama bi kusurumuz mu oldu kardeşim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2009, 11:37:50 »
Süper hafta sonu için katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eşleri ile gelen arkadaşların eşlerine de ortamımızı daha samimi hale getirdikleri için ayrıca teşekkür ederim.

İlk mesaj'da Ahmet'in teşekkür ettiği Özgür DEMİR ve Bilgehan MERCAN ve Serdar DİL kardeşlerime ve elimizi sıcak sudan soğuk suya değdirtmeyen Burak DİL ve Erdi ÇETİNBAŞ kardeşlerime hem çok çok teşekkür ederim.

Buluşma o kadar güzeldiki hem eğlendim hem de keyif aldım. Eski şirletimden arkadaşlarım piknik alanında olmasına kısa bir süre bile olsa ortamdan ayrılıp yanlarına gidemedim (ortamı siz düşünün artık). Tüm ekip çok samimi ve cana yakındı, öyle bir toplantı düşünün ki araba konusu neredeyse hiç konuşulmadı :)

Futbol maçında hayatında ilk çalımı bana atan Ahmet Can'ın mutluluk göz yaşlarını görmeniz gerekirdi :)

Fotoğrafları ilk fırsatta ekleyeceğim ama sadece seçtiklerimi ekleyeceğim diğerleri için rapidshare üzerinden link vereceğim (bu fikir Mesut'un fikri ama aklın yolu birdir onun dediği gibi yapmak daha kolay olacak). Günün sonunda evlerimize götürmemiz için aldığımız bir somun ekmeğin kokusu ile Ankara'ya kadar günü yaşayarak geldik. Emeği geçen tüm arkadaşlara, bizi kusursuz bir şekilde misafir eden Düzce'li arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederim.

Konuyu başlatıp işi sonuçlandıran Ahmet Can DİL'e ve organizasyona katkılarından dolayı Ferdi ÇETİNBAŞ kardeşime ise ayrıca teşekkür ederim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"