Merhaba arkadaşlar dün servise gittim ve yaklaşık 5 dakika gibi kısa bir sürede aracın gösterge paneli garantiden değişti. Daha önce bahsettiğim sıfır corollalardaki gibi sapasağlam oldu. Bakalım ne kadar gidecek. Benim arabayla aynı zamanda üretilen corolllarda da aynı problem varmı diye merak ediyorum. Benimki ya montaj hatası yada gösterge panellerinin montaj ayakları o dönemde gevşek yapıldı. Model 2008 ama arabayı eylül 2007 de almıştım eğer sizlerde bu tarih civarında aldıysanız, yolda giderken asfalt kalitesi bozulunca gösterge paneliniz cızırtı yapıyorsa servise gidip paneli değiştirmenizi öneririm. İzolasyon işine sakın girmeyin geçen yıl yapıldı ama değişen birşey olmadı. Biraz ısrarcı olmanızda fayda var ben ısrar etmedim sadece şikayetimi söyledim. 3 ay önce servise çağırıp direksiyon braketini garantiden değiştirmişlerdi kendileri çağırana kadar direksiyondan ses gelen arkadaşlara birşey yok deyip geri gönderiyorlardı. Baktılardı şikayetler arttı parçayı değiştirdiler. Bu arada Toyotaya servis anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. 2 günde parça geldi ve hiç sorun çıkarmadan montaj yaptılar. 5 dakika sürdü demiştim ya iş bitip arabanın iç dış temizliği yapılması 20 dakika sürdü. Teslim aşamasında görevliler araçta herhangi bir sorun olduğunda çekinmeden gelmemi ısrarla söylediler. Evet müşteri memnuniyetinde Toyota yine 10 puan aldı. Selamlar.