Gönderen Konu: yeni nesil corollama alarm taktırmak istiyorum....  (Okunma sayısı 1515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
yeni nesil corollama alarm taktırmak istiyorum....
« : Haziran 26, 2009, 20:59:16 »
arkadaslar yeni nesil corollama alarm taktırmak istiyorum servis 178 tl istiyor kampanyadan dolayı... alarm orjinal toyota alarmı olduğunu ve standart özellikleri olduğunu ve 1 yıllık garantisi var diyorlar...  kullanan arkadaslar toyota alarmlardan memnunmusunuz ve ne gibi özellikleri mevcut billgi verirseniz sevinirim..... :nija:

Toyota Club Türkiye

yeni nesil corollama alarm taktırmak istiyorum....
« : Haziran 26, 2009, 20:59:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: yeni nesil corollama alarm taktırmak istiyorum....
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2009, 11:16:29 »
Her ne kadar sorunuza cevap olmasa da ben de merak ediyorum konuyu...

178 liraya nerede acaba, bana AKOTA Ankara 160+80işçilikle 240 lira gibi bir fiyatla karşılaştım. Bende alarma ihtiyaç duyuyorum fakat bu bahsi geçen servis alarmında cam modülü yok (Bu arada fiyat farkı benim aracın dizel olup anahtarlı sisteminin olmasından da kaynaklı olabilir). Bir bilen arkadaş hakkatten alarm konusunda yardımcı olsa, çok süper olacak. Piyasa da uzaktan motor çalıştırma özelliği olan alarmlar dahi 300TL yi geçmiyor.
Corolla D-4D 1.4 Elegant - 2009

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: yeni nesil corollama alarm taktırmak istiyorum....
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2009, 21:10:04 »
bursa cavdarlı ve akkoyunlu toyota kampanya 175 tl. fiyatı.. benim aracta dizel confort.. alarmın hicbir özelliği yok.. piyasada pesin 150tl.. .... taksit yapmadıkları için bende hala taktırmadım.. belki antalyada kısmet olursa taktıracağım