Gönderen Konu: ücretsiz check-up yaptırdım  (Okunma sayısı 1388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ücretsiz check-up yaptırdım
« : Haziran 25, 2009, 16:14:15 »
bugün ücretsiz check-up kampanyası için  sabah toyota gedizler dolapdere servisine gittim.
aracı teslim aldılar ve bana saat 15:00 gibi gel dediler.dedikleri saatten önce gittim.servis sorumlusu
aracın v kayışı değişmesi gerekiyor dedi. ne kadar tutuyor dedim 125 tl dediler.
kayış dışında her şeyin  normal olduğunu söylediler.bende daha sonra yaptırırım dedim ve servisten ayrıldım.bana fiyat yüksek geldi sanayide bakacam nekadar istiyolar .bu arada aracım 2005 corolla sol otomatik vitesli

Toyota Club Türkiye

ücretsiz check-up yaptırdım
« : Haziran 25, 2009, 16:14:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
Ynt: ücretsiz check-up yaptırdım
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2009, 20:59:05 »
Erol bey bence serviste yaptırın.herşey para demek değilki.servis 125tl demiş sanayide 60tl deseler ne olacak. önemli olan servis güvencesi bence.birde orjinal parça.aracı ve hayatı riske atmaya değermi?Tabiki bu benim görüşüm.Kaldıki aracınız da eni sayılır.Mevzuya bu açıdan bakın.Kolay gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sağlıklı Yaşayalım
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2009, 11:07:04 »
valla ben bir v kayışına 125 tl vermem kusura bakmayın..ben 25 tl ye aldım.10.000 km oldu hala ilk takıldıgı günkü gibi:)))
2001 corolla vvt-i 1.4

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2009, 03:20:07 »
ücretsiz çek aptan falan memnun kalmadım ben arkadaşlar. hiç bi şeye doğru dürüst bakmadılar zaten.
bir v kayışı gerdirmesine 268 tl istediler.
dışarıda işçilik dahil gerdirmeyi içindeki bilyeleri falan toplam 80 tl ye hallettirdim. şuana kadar hiç bir sorun da yok.
şuanki aracım "tabanvay"