0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bende bir toyota avensis sahibi olarak çok araştırdım ve ustasından öğrendimki nedeni merceklerin arkasındaki nikalajların dökülmesiymiş. 3 senelik ve sonrasındaki bütün farlarda bu sorun oluyormuş.Zenonlularda daha çok gözüküyormuş.Bostancıda altan usta diye biri blok halinde mercek takımını değiştiriyor.Biz 1 sene önce yaptırdık halen kullanmaktayız fikir almak açısından numarasını vere bilirim.(0216 575 19 21) www.fartemizligi.net
merhaba 2005 ve 2006 model avensisim var benim araclarımdada aydınlatma problemi yaşıyordum.ama batuhan saracer arkadaşı tanıyana kadar dı.far temizliğinde prf.doç.dr gibi maaşallah.servise götürdüm aracı temizledikten sonra servisteki ustalar bile farın acıldığını anlayamadılar.kısacası 150 tl ye farlar ilk günkü gibi prıl prıl oldu.eline sağlık BATUHAN.Farlarınızı temizletmek isterseniz batuhanı arayın.0536 453 82 01 BATUHAN SARACER
ya şimdi polemik olacak ama site yöneticilerine sesleniyorum, bu konu içinde yazan bazı yeni arkadaşların ip adreslerini bi kontrol etsinler. ben bu kadar söylüyorum