Eline sağlık Aydın Hocam
Aydın abi güzelmiş.Eskiden nufus cuzdanının küçük hali olurdu anahtarlıklarda onları anımsattı birden.Eee şey maliyeti ne kadar acaba?
Agaya beleş Coşkun ağam
öylmemiymiş
çok iyi ya o zaman xD
toplu olarak isteyenlere pm den yardımcı olurum
Arkadaşlar yakında bir fotoğraf yarışması planlıyorum kazanan toyotalı fotoğrafı basıp göndereceğim
Arkadaşlar 29x50 ebatındaki künye ve anahtarlığın nikel yada altın kaplama farkı yok
tek taraflı baskı fiyatı 25TL çift taraflı 30TL dir bilginizetoplu olarak isteyenlere pm den yardımcı olurum
Arkadaşlar yakında bir fotoğraf yarışması planlıyorum kazanan toyotalı fotoğrafı basıp göndereceğim
ben Ali abiyle nasıl yarışırım
Abi iki güzel hareket gelmiş senden![]()
Anahtarlıklar çok güzel eline saglık siteden aslında isteyen arkadaslar toplansak senden toplu almıs gibi oluruz diger arkadaslara duyrulur...
Ayrıca fotograf yarısmasıda cok güzel fikir ancakforumda bazi abilerimiz var örnek Ali Yıldırımben Ali abiyle nasıl yarışırım
![]()
![]()
![]()

Ayrıca fotograf yarısmasıda cok güzel fikir ancak forumda bazi abilerimiz var örnek Ali Yıldırımben Ali abiyle nasıl yarışırım
![]()
![]()
![]()
sağolasın ahmetim isteyenlere yardımcı olurum.
önemli olan iyi fotoğraf çekmek değil aracın içinde olduğu iyi bir kompozisyon yakalamak.
benim yarisin yukarıdaki fotoğrafı gibi bulutlar ve yaris
bu otopark olabilir depo olabilir duvar, deniz, dere, iskele ve inşaat kenarı içi de olabilir anladın?

Ahmet'cim bizde usta değiliz, biraz biliyoruz o kadar. Fotoğraf işi birazda olsa şans ister. Bence bu kadar karamsar olma, yeterki sen iste bizde girmeyiz yarışmaya
Yok abicim gir sen merakla bekliyorum güzel fotograflarını...

valla ten numberss yani aydın abi kargo sizden mi peki
posta yapsam güvercinle olurmu