0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bune abi yahu?
mesut abi avatardakinden daha yüksek araç o neden? avatardaki hali niye o kadar alçak? bu hali niye yüksek?
bunun adı yakma tekniği avatarda photoşop var Türkay arç yüksek değilki 3,5cm lik eibach yay var lastik çamurluk arası birbuçuk parmak, amortisör araştırıyorum 1 2 aydır , bulabilirsem çok pahalı olmayan bişey alıcam, ama fiyatlar can sıkıcı 1200 dolardan başlıyor oda yurtdışı fiyatı en olmadı tein marka sert 4cm lik yada 4,5 cm lik yay alıcam, birsürü yay buldum 3cm den yarım cm artarak 6cm e kadar çeşit var
haydaa ben de avatara bakıp bakıp helal olsun indirmiş adam diyordum, bitti şu anda bu corolla HB sport benim için..leylek bu yaa neyse şimdi çıkıyorum evden gelince daha çok şey yazarım
Mesut abi sen haftasonu pikniğe uçarak gelirsin malum leylekkk
Güzel bir teknik Resimler hoş olmuş Mesut. Gerçi bunu eski filmli makinelerde pozu çektikten sonra filmi ileri sarmayıp üzerine tekrar çekim yaparak bizler de yapardık Ama sen şimdi Türkay'ın diline düşersin
Güzel olmuş güzel
abi yoktum yeni geldim, leylek tabi abi boşluk olmayacak benim 98imin yaysız hali senin araba gibi, (yani biraz daha yüksek olabilir ben bile o araca 5 cm planları yapıyorum hatta ufukun gazıyla coilover planları yapıyorum..leylek o işte 6cm yay takmadan leylektir gözümde, o avatardaki araç değil ya o benim gözümde leylek
abi o bahsettiğin teknikte resimde iki farklı şey tam net görünür bunda çekim süresinin yarısında kadrajda kalıyorsun, çekim süresinin diğer yarısında kadrajdan çıkıyorsun
mesut güzel hareketler bunlar ama dediğin şekilde net olmaz makinayı sabitleyip bir senli bir sensiz çekip psd de üstüne koyup istediğin karenin opasity ni düşürerek daha net yapabilirsin