Gönderen Konu: BİTTİ  (Okunma sayısı 3034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
BİTTİ
« : Ekim 23, 2006, 01:08:47 »
İyisiyle kötüsüyle diyemeyeceğim genelde kötü oldu bu sezon son 1 2 yarış umutlandıysak da gelmedi o 5.lik bile gelmedi ben sinir krizleri içinde son yarışın ilk 10 turunu izledim sora bıraktım hiç sevmediğim schumi bile sempatik gelmeye başladı bu balonsa denyosu yüzünden ama benim toyotam ve aciz ferrari renoult'a dur diyemedi ve koskoca bir sezon renault'un dublesiyle bitti gitti önümüzdeki yılla ilgili ilk duyumum seneye williams takımı toyota motoru kullanacak ve 2007 sonunda eğer ki williams toyota'yı geçerse toyota f1den çekilecek bu başlık altında formulayla ilgili yeni haberleri duyanlar eklerse iyi olur diye düşünüorum iyi geceler diliyorum

Toyota Club Türkiye

BİTTİ
« : Ekim 23, 2006, 01:08:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
BİTTİ
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2006, 08:53:04 »
Dogan iyi hos yaziyorsun da bir de Türkce yazsan hic fena olmayacak.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
BİTTİ
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2006, 12:00:41 »
Alıntı yapılan: Doğan Keleş
İyisiyle kötüsüyle diyemeyeceğim genelde kötü oldu bu sezon son 1 2 yarış umutlandıysak da gelmedi o 5.lik bile gelmedi ben sinir krizleri içinde son yarışın ilk 10 turunu izledim sora bıraktım hiç sevmediğim schumi bile sempatik gelmeye başladı bu balonsa denyosu yüzünden aam benim toyotam ve aciz ferrari renoult'a dur diyemedi ve koskoca bir sezon renoult'un dublesiyle bitti gitti önümüzdeki yılla ilgili ilk duyumum seneye williams takımı toyota motoru kullanacak ve 2007 sonunda eğer ki williams toyota'yı geçerse toyota f1den çekilecek bu başlık altında formulayla ilgili yeni haberleri duyanlar eklerse iyi olur diye düşünüorum iyi gecelere diliyorum
[/quote]
benim duyduğum ise renault önümüzdeki sezon f1 den çekildeckmiş.Bence iyi olur valla:)hem bizim önümüz de açılır ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
BİTTİ
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2006, 15:52:22 »
Williams'ın Toyota motoru kullanacağı doğru. Ancak Toyota bence bu işi baştan yanlış yaptı. Williams gibi bir takıma motor sağlayarak başlasaydı, sonra Renault Benetton'u aldığı gibi Toyota da William'sı alırdı ve paşa paşa devam ederdi.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
BİTTİ
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2006, 17:20:31 »
Söylentiler hep söylentiler. Benim umudumsa Williams gibi efsanevi bir takımın iyi bir motorla yine eski günlerine dönmesi ve büyüklerin arasına katılması. 90'ları domine eden bir takım varsa o da Williams'tı. Bu sene açısından değerlendirirsek çok zevkli bir son olmadı, önce Röno arayı açtı, sonra FIA kolundan tuttu "hop nereye" derken Ferrari'ye de omuz verdi. Bridgestone lastiklerinin üstünlüğüyle de Ferrari neredeyse ucu ucuna da olsa şampiyonayı kazanıyordu. Açıkçası şampiyonluk hak edene gitti. Geçen sene de Raikkonen Alonso'dan fazla kazanmıştı ama daha istikrarlı sürüşüyle Alonso şampiyonluğu hak etti ve aldı. İki büyük pilottan biri Ferrari'yi diğeri de McLaren'i seçti. Raikkonen'in dediği gibi "Yapılacak iki şey var: Ferrari'ye gitmek ya da McLaren'de kalmak". Raikkonen Ferrari koltuğunu kapınca Alonso'ya da diğer büyük McLaren'e geçmek düştü. Açıkçası bu gidişle McLaren seneye güçlü olacak gibi görünmüyor, Ferrari ise çok güçlü olacak ama artık elindeki Bridgestone avantajı olmayacak. McLaren, Renault gibi takımlar Bridgestone lastiklere alışmakla sezonu geçirecekler gibi geliyor. Ama eğer Alonso yeni aracın gelişimine katkıda bulunabilirse sezonun ilerleyen aylarında McLaren bir yükselişe geçebilir. Keşke McLaren güçlü olsa Alonso ve Raikkonen bize güzel yarışlar izletse, diğer takımlardan da başarı bekliyorum tabi, özellikle Williams'tan.

Alıntı yapılan: Alper Sinav
Williams'ın Toyota motoru kullanacağı doğru. Ancak Toyota bence bu işi baştan yanlış yaptı. Williams gibi bir takıma motor sağlayarak başlasaydı, sonra Renault Benetton'u aldığı gibi Toyota da William'sı alırdı ve paşa paşa devam ederdi.
[/quote]
Williams'ın kolay kolay bir fabrikaya satılacağını sanmıyorum, ancak Frank Williams'ın emekliliği yaklaşırsa belki bu söz konusu olabilir. Ancak Ron Dennis bile ileride takımı Mercedes-Benz'e satarsa takımın adı McLaren-Mercedes olarak kalacak. Kimbilir başarılı olurlarsa belki Willliams-Toyota adı da bütünleşir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
BİTTİ
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2007, 16:01:47 »
belkide çok başarılı olurlar.  bu arada doğan abi renoult değil renault  yanlış anlama sakın.
318

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
BİTTİ
« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2007, 16:15:17 »
Ohoo, yıl olmuş Doğan bunları yazalı
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
BİTTİ
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2007, 14:14:01 »
aynen geçen sezonun değerlendirmeseydi bu, bu sene geçen senekinden daha da berbat geçtiği için analiz yapmaya gerek yoktu hem artık kafalarına DANK ettiği için kodamanların bu pilotlarla bu işin olamayacğını anlamışlar inşallah pilot kadrosu değişecek kendi umudumu da kırmamak için hiçbişey yazmadım takip ediyorum heyecanla bekliyorum en azından çakma schumiden kesinlikle kurtulmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
BİTTİ
« Yanıtla #8 : Kasım 12, 2007, 11:21:04 »
Gelecek sezon standart ECU'ya geçilecekmiş galiba, bakalım ne olacak
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
BİTTİ
« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2007, 17:11:34 »
geçen sene olsa heyecan için şart derdim ama bu yıl heyecanın en babasını gördük amma velakin bu senede hırsızlıklar diz boyu bi türlü ortasını bulamadık şu işin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
BİTTİ
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2007, 17:56:29 »
Yakında tüm araba standart olacak gibi geliyo bana

o zaman da rüzgar direncini düşüren boya üzerinde falan çalışırlar
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
BİTTİ
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2007, 22:45:39 »
olay oraya düşerse çok az takım kalır gibime geliyo ama gp2 gibi standart motor olursa bittiğimiz andır bir becerdikleri motor teknolojisi japonların o da giderse şase allah rahmet eylesin binekleri doru dürüs becremiyorlar daha yanarız