0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyisiyle kötüsüyle diyemeyeceğim genelde kötü oldu bu sezon son 1 2 yarış umutlandıysak da gelmedi o 5.lik bile gelmedi ben sinir krizleri içinde son yarışın ilk 10 turunu izledim sora bıraktım hiç sevmediğim schumi bile sempatik gelmeye başladı bu balonsa denyosu yüzünden aam benim toyotam ve aciz ferrari renoult'a dur diyemedi ve koskoca bir sezon renoult'un dublesiyle bitti gitti önümüzdeki yılla ilgili ilk duyumum seneye williams takımı toyota motoru kullanacak ve 2007 sonunda eğer ki williams toyota'yı geçerse toyota f1den çekilecek bu başlık altında formulayla ilgili yeni haberleri duyanlar eklerse iyi olur diye düşünüorum iyi gecelere diliyorum[/quote]benim duyduğum ise renault önümüzdeki sezon f1 den çekildeckmiş.Bence iyi olur valla:)hem bizim önümüz de açılır ...
Williams'ın Toyota motoru kullanacağı doğru. Ancak Toyota bence bu işi baştan yanlış yaptı. Williams gibi bir takıma motor sağlayarak başlasaydı, sonra Renault Benetton'u aldığı gibi Toyota da William'sı alırdı ve paşa paşa devam ederdi.[/quote]Williams'ın kolay kolay bir fabrikaya satılacağını sanmıyorum, ancak Frank Williams'ın emekliliği yaklaşırsa belki bu söz konusu olabilir. Ancak Ron Dennis bile ileride takımı Mercedes-Benz'e satarsa takımın adı McLaren-Mercedes olarak kalacak. Kimbilir başarılı olurlarsa belki Willliams-Toyota adı da bütünleşir.