0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
98 model gli aracıma üzerindeki lpg muayeneden geçmeyince şamandıra ,emülatör ve tesisat değişti önceki sistemde emülatör yoktur. ustanın rölye dediği bir parça aynı işi yapıyormuş emülatör takmayı önerdi biz de tak ustam dedik. sorun şu: sistem değiştikten sonra araç sesli çalışmaya başladı özellikle 3 bin devir civarında ( gösterge 100 civarı) içeriden sesi duya biliyorum şık şık ... gibi. monte eden ustaya tekrar gitim ses normal dedi, sanayide 4 farklı ustaya daha sordum ses olacak bu kadar sorun yok dedi. bir usta enjektörler ses yapıyor normal dedi. ancak kafama takılan enjektörler yalnız benzindeyken çalışır biliyorum tüpte de çalışır mı çalışırsa böyle ses yapması normal mi? görüş ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. araçta enjeksiyonlu sistem tüp var sıralı değil.
Enjektör olmadan nasıl püskürtecek yakıtı?LPG'nin enjektörü ayrıdır. Motor kaputunu kaldırdığın zaman benzin enjektörlerinin gerisinde görürsün. Ayrı enjektör monte ederler LPG'li araçlara. Sıralıdaki tek fark şudur;Bizim enjeksiyonlu araçların bilindiği gibi ECU'su vardır. Yakıt miktarını hangi devirde ne kadar verecek kaç nM tork falan filan. Bunu ayarlayan beyin vardır bizim 4afe motorda. Düz sistem bunu iptal eder direkt olarak monte edilen LPG Enjektörlerinden püskürtür yakırı. Sıralıda ise LPG ECU's vardır. Aynı benzinlideki gibi ayarlayarak püskürtür yakıtı. Onun için sıralı sistem daha pahalıdır beyinli olduğu için. Performansıda yüksektir düz sisteme göre. Bilmem anlatabildimmi?
Peki abi müsait olduğumda ekleyeceğim. Söz...
tüm lpg lerde az yada çok ses var.ama ses ne kadar fazlaysa araba o kadar performanslı oluyor diye biliyorum.benzin enjektörlerinden ses falan geldiğini duymadım daha önce.