0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazım hocam, anlattığın olayın neredeyse aynısı benim ed başıma geldi. Yaklaşık 2 yıl önce, bir sabah işe gidiyordum Bir Pegueot 206 o yoğun trafikte inanılmaz tehlikeli manevralar yaparak ilerliyordu. İçimden, "Bu deli bu kafayla fazla gitmez!" dedim. Bunu dedikten yaklaşık 1 km sonra o aracı bir belediye otobüsüne arkadan bindirmiş olarak gördüm
10 gün önce Emre Ozan abim ve minigiyle ümraniyede ilerliyoruz akşam saati malum trafik pert... o ara bi tt coupe artislik yapıyor önümüze kırmaya kalktı ters ters bakıştık sonra bu sağa kırdı o şeritten devam ediyor ,inat ya gelecek önümüze "muhterem aks kafasi" bi toyotacının daha önüne atladı amcamda haşin cıktı bizim gibi yol vermeye niyeti yok yeni nesil corollayla daldı ttye ortadan çok mutlu oldum o anı görünce
Ona senin bakışın koydu Ahmedim Öylelerini kaza yapmış halde bile görünce acımıyorum, Allah'ından buldu diyorum direk Hatta bazen, son günlerde meşhur olan Kayserili imam gibi "gonşulaarr, Allah belanızı.... " diye söyleniyorum içimden. (Artık öfkemi kontrol edebiliyorum, öfke kontrol seminerine katılıyoruz okulda da )
Sen? Öfkeni kontrol ediyosun??? Gelde beni inandır be abi
Emre hocam, dün akşam televizyonda Asabiyim filmini izledim İzlemediysen onu da tavsiye ederim
Bu gibi tipler bizleri test etmek için varlar, kendimizi mümkün olduğunca kaptırmayalım.
Abi ayıp olmuyor mu ? Ben bi üstte bi tip tarif etmişim sizde alta bunu yazmışsınız
Yok be Ahmet, ben onun için demedim, trafikte sabrı zorlayanlar için dedim. Harbi ona yazmışım gibi olmuş.
Kabak Ahmetin başına patlamış yine.
Muay Thai olur. Biraz kasları esneteyim bari. Çok istersen profesyonel bir güreşçi arkadaşımda var.