0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abi çok yakışmış ve çokta güzel duruyor arabada abicim.kazasız belasız abicim
abi bide bi tavsiye park ederken dikkat et çizik cant igrenç gözüküyor sıfırlamak marifet değil yani gerçekten çok hoş durmuş askere gitme işinden vazgeçtim 1 sene daha çalışacam belki agustosta 4 adet çelik cant çekerim belli olmaz yani bide bizim lastikler 14" onlara uygun var demi yani illa 15" almaya gerek yok
Abi senin araban benim ilk işte bu super dedigim araba 1 sene once flndi snrm senin su sari jantlari gormustum cok tatliydı bilgisayara kaydetmistim gercekten yine cok tatli 3 nesil jantlarinda hepsi benim zevkimde gercekten cok tatli . Gule gule kullan hayırlı olsun . 16'' Acaba bu kadar tatlı dururmu ? 16'' alınca lastik degismek lazım dimi yeni modifiye tutkunlarindanim da kusra bakmayin
Ahmedim kafa karışıkken yazmışım sanırım eyvallah uyarın için sağol
Jant Secimin Cok Iyi Acaip Yakismis Profynlce Olmus Dostum
çok yakışmış güle güle kullanın Mesut Abi =)
Mesut abi senin araçta kule gergisi yokmuydu?ikincisi arabanın birinci ikinci ve üçüncü nesil jantlarının hepside birbirinden güzel güle güle kullanın.Buda sonuncusu air kitt in yakıta ve performansa nasıl bir etkisi oldu(1600cc motorlar içinmi air kitt?)