0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valllllllllllllllaaaaaaaaaa mükemmel ya çok güzel alımlı duruyor araba dün gece bende rüyamda gördüm arabamda çok güzel çelik cantlar takılmıştı sadece rüyamda görecem böle giderse
Gercekten guzel jantlar gule gule kullanin insallah.
mesut bey, araç 10 numara lafım yok, fakat benim gördüğümü sende görüyorsundur....başka araçda farkedilmeyebilir yada güzel durabilir fakat senin araçında "plakadaki vida izleri hiç hoş durmuyor".... bende çift taraflı bant kullanıyorum,tavsiye olunur...
Muhammet abi çok teşekkür ederim öncelikle o çirkin şeyi bende hep farkediyorum yakın zamanda yani yarın akşam yok olucak inşallah yeni ön tamponum bu akşam bitti verniğin kurumasını bekliyoruz yarın akşam takıcaz kısmetse
Allah kaza bela vermesin çok yakışmış maşallah güle güle kullan
Eski jantlardan daha güzel olmuş doğrusu Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle
maşallah çok güzel olmuş, lastikleri beklemenize değmiş kardeşim ayarlarız ucuz yollu bir şeyler dert etme sen
Mesut abicim ciziksiz, balonsuz kullanman dilegiyle.Yakışmış
41 kere masallah. Gule gule binin Mesut.
desene 2 güne kalmaz yine resim şov seyredeceğiz...
Mesut maşallah güle güle kullan.
Mesut kardeşim güle güle kullan.Jant ve lastiklerin çok güzel.Bende buna benzer bir jant beğendim.6 kollu.6x130 16" modeli varmı diye netten mesaj attım firmaya.Hala bir cevap yok.Piyasada olanlarda CMs marka.Tüm Crafter ve Sprinter'larda var olan bir jant.İsterim ki değişik ve güzel bir model olsun..6x130 bijon aralıklı ve 16" 5-6 kollu güzel jant gören yada bulan olursa özel mesajını beklerim arkadaşlar....
Güle güle, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle.Güzel olmus.
Murat abi çok teşekkür ederim daha öncede belirtiğim gibi , senin yardımın olmasa ne bu lastikleri nede bu jantları bulabilirdim aylardır jant arıyorum ama Erkan abi sağolsun 2 günde buluverdi , beni emin ellere yolladığın için çok teşekkür ederim, Erkan abi dediğin gibi bir insan ve tanıdıma çok memnun oldum
Mesut yeni farkettim canım yau süppper olmuşşşmade in japan
Emin olmadigim biri olmasa agzimi acmazdim zaten. Hele hele lastikciler konusunda aklimda bir cok soru isareti olan birisiyimdir.