0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar arkadaşlar yolda giderken el fireni lambası yandı.Önemsemedim el fireni müşüründen dir diye fakat bir kaç gün sonra firende tutmaz oluca altına eyilip bakınca sağ arka ile sol ön firen hortumlarının delinmiş oldugunu gördüm.Servisi aradım ne marka firen yagı koyayım diye sordum bizde toyota nın kendi markası var dedi.Bu yüzden üzerine hangi markadan alıp tamam layıp tamirciye kadar gideceyimi bilemedim bileniniz varsa söylesin canım çok sıkıldı bari biraz sevindirik olalım.
Tekerin batlasın havada yağmurlu olsun bujon anahtarınıda bir önceki lastik deyiştirdiyin yerde unutmuş olki bemim ne durumda oldugum hatırna gelsin hatırla
Zeki Bey, sizin Türkçe'nin de hidroliği patlamış gibi, burada yazdıklarımız sadece üylerer değil arama motorlarına kanalıyla pek çok kişi tarafındna okunabiliyor. Biraz daha dikkatli ve özenli yazabilirseniz çok memnun oluruz.Bosch marka fren hidroliği fazlasıyla işinizi görür.
Hakkı bey üylerer hatasız kul olmaz hatalarımla sev beni.
Gelin ne yapalım ben yanlış yazıyorum benim Türkçem iyi deyil gelin siz benim üyeliyimi silin bende gidip eskiden oldugu gibi Toyotaclub com deyilde toyotacı com a takılmaya devam edeyim EYVALLAH...............
ay noolur toyoacı.com da takılın, lütfen..o siteyi çok seviyorum, böyle inatçı, sinir bozan, yanlışta direten insanları topluyor, bu forumun temiz kalmasını sağlıyor..iyi muhabbetler size..