Gönderen Konu: FİREN HİDROLİYİ.  (Okunma sayısı 1933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür etti
FİREN HİDROLİYİ.
« : Haziran 22, 2009, 14:33:15 »
 Merhabalar arkadaşlar yolda giderken el fireni lambası yandı.Önemsemedim el fireni müşüründen dir diye fakat bir kaç gün sonra firende tutmaz oluca altına eyilip bakınca sağ arka ile sol ön firen hortumlarının delinmiş oldugunu gördüm.Servisi aradım ne marka firen yagı koyayım diye sordum bizde toyota nın kendi markası var dedi.Bu yüzden üzerine hangi markadan alıp tamam layıp tamirciye kadar gideceyimi bilemedim bileniniz varsa söylesin canım çok sıkıldı bari biraz sevindirik olalım. :-\

Toyota Club Türkiye

FİREN HİDROLİYİ.
« : Haziran 22, 2009, 14:33:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: FİREN HİDROLİYİ.
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2009, 14:40:51 »
ben biliyorum da söylemem firen hidroliyini... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2009, 14:53:54 »
Tekerin batlasın  havada yağmurlu olsun bujon anahtarınıda bir önceki lastik deyiştirdiyin yerde unutmuş olki bemim ne durumda oldugum hatırna gelsin hatırla :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2009, 15:12:46 »
Merhabalar arkadaşlar yolda giderken el fireni lambası yandı.Önemsemedim el fireni müşüründen dir diye fakat bir kaç gün sonra firende tutmaz oluca altına eyilip bakınca sağ arka ile sol ön firen hortumlarının delinmiş oldugunu gördüm.Servisi aradım ne marka firen yagı koyayım diye sordum bizde toyota nın kendi markası var dedi.Bu yüzden üzerine hangi markadan alıp tamam layıp tamirciye kadar gideceyimi bilemedim bileniniz varsa söylesin canım çok sıkıldı bari biraz sevindirik olalım. :-\

Tekerin batlasın  havada yağmurlu olsun bujon anahtarınıda bir önceki lastik deyiştirdiyin yerde unutmuş olki bemim ne durumda oldugum hatırna gelsin hatırla :wacko:

Zeki bey ben sizin yazdığınız türkçeden birşey anlayamadım açıkçası, koyu siyah ile işaretlediğim yazıları çözemedim, ayrıca noktalama işaretlerininde hiçbirini kullanmamışsınız, keza konu başlığıda hatalı.

Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: ---
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2009, 15:23:54 »
Başlıktan belli, gerisinin ne olduğu..........
GENÇLİĞİN KIYMETİNİ İHTİYARLAR,
HUZURUN KIYMETİNİ HUZURSUZLAR,
SIHHATİN KIYMETİNİ HASTALAR,
HAYATIN KIYMETİNİ ÖLÜLER BİLİR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 22, 2009, 15:33:10 »
Ne o imla dersindemiyiz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2009, 15:34:26 »
oy oy oy bu dili çok sevdim ya :) gerçekten de çok içten :) zeki bey istediğiniz fren hidroliğini koyup servise gidebilirsiniz, dot12 gibi birşeyler hatırlıyorum, forumda tam bilen yoksa arabaya gidip kitapçığı alıp bakarım, şimdi bakmaya üşendim de :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2009, 15:36:45 »
ders değilde zeki bey daha anlaşılır olması açısından uyarı olmuş yanlış anlamayınız...

zeki bey biraz telaşlı yazmış sanırım ondan böyle olmuş....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2009, 15:37:58 »
Zeki Bey, sizin Türkçe'nin de hidroliği patlamış gibi, burada yazdıklarımız sadece üylerer değil arama motorlarına kanalıyla pek çok kişi tarafındna okunabiliyor. Biraz daha dikkatli ve özenli yazabilirseniz çok memnun oluruz.

Bosch marka fren hidroliği fazlasıyla işinizi görür.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2009, 15:42:09 »
Zeki Bey, sizin Türkçe'nin de hidroliği patlamış gibi, burada yazdıklarımız sadece üylerer değil arama motorlarına kanalıyla pek çok kişi tarafındna okunabiliyor. Biraz daha dikkatli ve özenli yazabilirseniz çok memnun oluruz.

Bosch marka fren hidroliği fazlasıyla işinizi görür.
Hakkı bey üylerer hatasız kul olmaz hatalarımla sev beni. :D
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2009, 15:47:45 »
Hakkı bey üylerer hatasız kul olmaz hatalarımla sev beni. :D

:alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 22, 2009, 15:52:14 »
Gelin ne yapalım ben yanlış yazıyorum benim Türkçem iyi deyil gelin siz benim üyeliyimi silin bende gidip eskiden oldugu gibi Toyotaclub com deyilde toyotacı com a takılmaya devam edeyim EYVALLAH...............

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Haziran 22, 2009, 16:03:15 »
Gelin ne yapalım ben yanlış yazıyorum benim Türkçem iyi deyil gelin siz benim üyeliyimi silin bende gidip eskiden oldugu gibi Toyotaclub com deyilde toyotacı com a takılmaya devam edeyim EYVALLAH...............
ay noolur toyoacı.com da takılın, lütfen..o siteyi çok seviyorum, böyle inatçı, sinir bozan, yanlışta direten insanları topluyor, bu forumun temiz kalmasını sağlıyor..iyi muhabbetler size..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2009, 16:04:54 »

hiç durmayın hemen gidin, zorla tutan olmadı sizi :) güle güle yolunuz açık olsun Zeki bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2009, 16:05:46 »
ay noolur toyoacı.com da takılın, lütfen..o siteyi çok seviyorum, böyle inatçı, sinir bozan, yanlışta direten insanları topluyor, bu forumun temiz kalmasını sağlıyor..iyi muhabbetler size..

Kesinlikle katılıyorum Türkay, bir ara orda yazmıştım 3 5 satır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Haziran 22, 2009, 16:09:54 »
ben de üye oldum, akşamına forum çapında kavga vardı, msnde 15 kişi kavga ediyordu, ne hikmetse beni de çektiler :) herkes birbirini aşağılıyor, küfürler, tehditler bilmemne..ben de yeni üye olmuşum, tek bir mesaj yazdım, o da boranın jantlarını ben aldım konu kilitlenebilir dedim, başka da mesaj atmadım, girmem de..büyük konuşmayı sevmem ama, ilk günden böyle bir ortam görmek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2009, 16:14:18 »
Gitmemeniz için promosyon mu bekliyorsunuz bizden?
Ayrıca illa bir site ile yoğunluk olunacak diye de bir kaide yok.her 2 sitede de aktif olunabilir.

Sorununuza gelince zaten hortumunuz delik.Yani kaliteli bir yağ almanın anlamı yok.gidene kadar ve orda yağınız bitecek ve yine yeni bir yağ alıcaksınız.Gidin normal orta hjalli veya ucuz bir yağ alın sanayiye gidene kadar sonrasında kaliteli istediğiniz yağı alırsınız.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2009, 16:18:11 »
Konu amacindan saptigi icin kitliyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante